3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry doma zničily Věchnov třemi góly


Branky


19

Domácí kladiváři si poradili s hosty z Věchnova a posouvají se před ně v tabulce o dva body! Přečtěte si, jak zápas probíhal a co na to říká domácí kapitán!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Hamrů

Kladiváři po výhře v Ujčově přivítali na domácím hřišti Věchnov, který minulý zápas proti Jimramovu naopak prohrál. Od začátku kombinovali lépe domácí Hamry, ale nedařilo se jim dát finální přihrávku. Hosté se snažili především dlouhými nákopy hledat Ostrýže, ale domácí obrana si s nákopy v klidu poradila. Deset minut před koncem poločasu mohli jít domácí do vedení, ale sám před prázdnou bránou nedokázal trefit Radek Koutník. Půle tak skončila 0:0.

Konečně branky

V druhé půli byl obrázek prakticky stejný, domácí kombinovali po zemi a hosté se snažili stále hledat dlouhými balóny útočníky, ale prakticky nevystřelili na bránu. Byla to tedy jen otázka času, kdy a zda domácí dají branku. V 72. minutě kopal přímý kop za půlkou Aleš Zátopek a našel na zadní tyči přesně Jaroslava Miklíka, který se z první nemýlil - 1:0. O minutu později dostal míč na kraji vápna Dominik Havlík, potáhl si míč a ranou na přední tyč přidal druhý gól - 2:0. Ke konci hosté trochu přitvrdili a přišly žluté karty. Domácí hru kontrolovali a v 88. minutě potáhl míč po kraji Dominik Havlík, který našel před prázdnou brankou Martina Ptáčka, který neměl problém již zavěsit - 3:0. Pak už rozhodčí raději ukončil utkání hned v 90. minutě, aby nedošlo ke zbytečným zraněním. Věchnov tak odjížděl s prázdnou, za to Hamry si připisují už páté vítězství!



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (kapitán): Od začátku jsme dobře kombinovali, ovšem nešla nám finální přihrávka. Soupeře jsme prakticky celý zápas do ničeho nepustili, takže bylo jen na nás vsítit branku. To se nám povedlo v 70. minutě, poté jsme dali hned druhý gól a byl klid. Tipér hostů, který tipoval výhru hostů 0:5, by raději neměl chodit sázet.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - D. Havlík [-] , V. Öner [-] (63. J. Miklík [-] ) , V. Podsedník [-] (81. P. Špinar [-] ) , D. Russ [-] , M. Štola [-] (73. Š. Melenovský [-] ) , R. Koutník [-] (81. M. Ptáček [-] ) , A. Zátopek [-] , V. Franěk [-] , T. Novotný [-] , Z. Šerejch [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Pokorný [-] , J. Smolík [-] , D. Kolbábek [-] - R. Kalvoda [-] , V. Hulák [-] - O. Ostrýž [-] (46. D. Kašuba [-] ) - P. Kubík [-] , P. Kučera [-] , T. Kolbábek [-] , J. Šípek [-] (71. F. Horníček [-] )

ŽK: 86. M. Ptáček - 70. D. Kolbábek , 87. F. Horníček , 88. P. Kučera .
Hráči zápasu: J. Miklík , A. Zátopek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - KOLARIK Jiří (N), PINKAVA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Dalibor Kolbábek
Tip experta: výhra hostů

0:5. Máme našlápnuto na velice solidní výsledek tento rok, jelikož máme výborné mužstvo a ještě lepší přípravy na zápasy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Další atraktivní duel tohoto víkendu, který může a nemusí dát obraz již tak vyrovnané tabulce letošní III. třídy. Zápas může skončit jakkoliv a já tipuji těsné vítězství hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích