Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Taktický boj se proměnil v zajímavý fotbal! Jimramov v šlágru kola poráží kladiváře z Hamrů!


Branky


20

V první opatrné půli měli navrch Hamry, proměnily však jen jednu svoji šanci. Jimramov se pak ale osmělil a v samotném závěru  po velmi povedených střídáních trenéra Borovského bral kladiváře o všechny body. Přečtěte si o celém průběhu nakonec velmi atraktivního zápasu i s ohlasy od aktérů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktická bitva

V 6.kole přivítali domácí z Jimramova na svém hřišti největšího favorita soutěže – FC Hamry. Obě družstva rozdýchávala porážku s týmem TJ Březí, hosté z minulého týdne na domácím hřišti a domácí z utkání 4. kola v Březí. Utkání začalo oboustranně opatrně, hosté zvolili výbornou taktiku, hráli z bloku a zkušená obrana Vašek – Novotný – Zábranský a s nimi mladý Gabaš domácí k ničemu nepustila. Z tohoto bloku posílali dlouhé nákopy na kapitána Havlíka, který prodlužoval na rychlého Önera a ti dva zaměstnávali domácí obranu. Domácí si těžko hledali cestu k brance, chyběl pohyb, uvolnění a hlavně přesná přihrávka. Ve 24. minutě neproměnil Havlík čistou příležitost a jinak byl 1. poločas taktickým bojem s minimem šancí. Ve 44. minutě rozehrál Zábranský z pravé strany přímý kop, domácí obrana nepokryla nabíhajícího Dobrovolného a ten přesnou hlavičkou otevřel skóre utkání a tak fotbalovější a zkušenější hosté po poločase zaslouženě vedli 0:1.

Povedená střídání

Do 2. poločasu nastoupili lépe domácí, zlepšili pohyb, začali hrát více po stranách, byli důraznější v šestnáctce a začali se rodit šance, brankář Ptáček ale hosty dvakrát podržel. V 56. minutě potáhl míč po pravé straně Dostál a bratři Peňázové akci dokončili, Vítek si výborně převzal míč, obešel dva obránce a předložil na penaltu ideální míč Vojtovi a ten ho s přehledem poslal k levé tyči a vyrovnal skóre na 1:1. V dalším průběhu se hrál zajímavý fotbal s akcemi na obou stranách. V 70. minutě domácí dlouhé autové vhazování hostů odvrátili pouze na šestnáctku a tam Šerejch z první prostřelil Hlaváče - 1:2. V tomto okamžiku prokázal domácí trenér Borovský svůj cit, jak vystřídat, na hrot poslal důrazného Černého a sám posílil hru záložní řady. V 74. minutě si Černý vzpomněl na své střelecké schopnosti, zpracoval si míč na šestnáctce a z otočky poslal míč tvrdou střelou pod břevno a bylo vyrovnáno. V dalším průběhu obě mužstva chtěla strhnout vítězství na svou stranu a hra měla spád. Domácí na tom byli o trochu lépe se silami a víc chtěli a tak měli územní převahu. Rozhodnutí přišlo v 86. minutě, kdy se hosté dopustili velké taktické chyby, když bez povšimnutí nechali rozehrát domácí rohový kop Dvořákem nakrátko Borovskému, ten míč potáhl po koncové čáře a ostrým centrem našel nabíhajícího Černého, který hlavou do protipohybu brankáře vyvolal euforii jak na hřišti, tak v hledišti. Hosté se ještě vzepjali k náporu, ale domácí stopeři Pavel Sedlák a nejlepší hráč na hřišti Vraspír jim už nic nedovolili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (hrající trenér), Jaroslav Pajkr (vedoucí mužstva): Pavel Borovský: První poločas jsme prochrápali, hráli bez důrazu, bez nápadu, bez zakončení. Kladiva byla jasně lepší a poločasový stav mohl být klidně 0:3 a asi by bylo vymalováno. O přestávce nebylo nějaké zbytečné dusno, řekli jsme si co je špatně a nahecovali se do půle druhé. V té se obraz hry otočil a byli jsme to my kdo udával tempo hry. Po deseti minutách přišlo po nádherné akci Dostál-Peňáz-Peňáz vyrovnání a začínalo se od znovu. Hosté se dvacet minut před koncem opět dostali do vedení a sahali po výhře. Domácí zareagovali dvojstřídáním a právě střídající hráči si tak mohli při dvou gólech užít svých pár minut slávy:-)). Ale otočení výsledku je samozřejmě zásluha všech, tenhle mančaft se dokáže kousnout a jít si za svým. Už na jaře jsme několikrát otočili nepříznivý vývoj a budu se opakovat, právě v těchto chvílích se projeví, jak na tom doopravdy jsme. Hosté se prezentovali kvalitní mezihrou a můžou je mrzet zahozené šance v první půli. Příští týden vyrážíme do Křoví, které zatím šlape jak hodinky, takže čekám těžkej zápas a boj do posledního dechu (smích). Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER. Jaroslav Pajkr: Spokojení domácí diváci viděli na třetí třídu velmi kvalitní vyrovnané utkání, ve kterém zvítězili štastnější domácí, když využili velkou taktickou chybu hostí v závěru utkání. Ke kvalitě utkání významně přispěl i rozhodčí Krejčí, který nechal hráče hrát a ti metr, který nastavil na začátku respektovali a tak diváci viděli důrazný, ale férový zápas. V příštím kole zajíždí domácí v netradičním dopoledním čase na hřiště vedoucího Křoví a tak je čeká další těžký zápas.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (kapitán): V první půli jsme soupeře prakticky do ničeho nepustili a mohli jsme vyhrát poločas větším rozdílem, ale nedali jsme dobré šance. V druhé půli jsme opět trochu polevili, i přesto jsme znovu vedli. Bohužel nám nevychází moc konce zápasů a nemáme proto ani bod.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Sedlák [-] (19. K. Šenkýř [-] ) , V. Vraspír [-] , P. Sedlák [-] , V. Dostál [-] (64. M. Gregor [-] ) - M. Čupr [-] (70. O. Černý [-] ) , L. Bednář [-] , L. Zbytovský [-] , V. Peňáz [-] - M. Dvořák [-] , V. Peňáz [-] (70. P. Sedlák [-] )

FC Hamry nad Sázavou
M. Ptáček [-] - D. Havlík [-] , V. Podsedník [-] (69. L. Vít [-] ) , D. Russ [-] , V. Öner [-] (80. M. Soukup [-] ) , L. Dobrovolný [-] (80. J. Lóži [-] ) , M. Gabaš [-] , I. Sojma [-] (60. J. Vavřínek [-] ) , J. Zábranský [-] , T. Novotný [-] , P. Vašek [-] (60. Z. Šerejch [-] )

ŽK: 86. O. Černý - 83. J. Lóži .
Hráči zápasu: O. Černý , V. Dostál .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - PAJKR Jaroslav (N), KREJČÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: David Starý
Tip experta: výhra domácích

Opět tipérský oříšek, ale i zde budu více věřit domácímu Bojda Boys. Přeci jen síla podpory domácích fanoušků, znalost domácího pažitu a 14 denní odpočinek bude hrát do karet domácím a kladiváři odjedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zkušenost "Zbyťáka" a dva góly "Dvořky" rozhodnou.

Tip: výhra domácích

Domácí se během volného kola dobře připravili a budou mít větší hlad po vítězství.

Tip: výhra domácích