1:6
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry porazily Losenici rozdílem 5 gólů


Branky


15. P. Málek - 10. A. Stejskal (vl.) , 19. T. Novotný (p.) , 38. D. Havlík , 78. D. Havlík , 82. D. Havlík , 88. L. Vít
19

Zápas bohatý na góly, v kterém jsme viděli dvě penalty, vlastní gól, hattrick a další zajímavé akce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól a penalta

Hamry potvrdily roli favorita s kterou do Velké Losenice přijeli. Do začátku vstoupily sice aktivně, ale objevovaly se nepřesnosti a to na obou stranách. Tím pádem padl první gól už v desáté minutě po rohovém kopu, kdy si po závaru před brankou srazil obránce domácích A. Stejskal balón do vlastní brány. Nečekalo se dlouho na další, Losenice po pěkné individuální akci Petra Málka dokázali vyrovnat na 1:1. Hned na to byl ve vápně domácích k zemi sražen R. Koutník a pískala se penalta. Tu kop a proměnil v 19. minutě Tomáš Novotný. Třetí gól padl u konce poločasu v 38. minutě, když kapitán Dominik Havlík obešel dva obránce a vsítil branku na 1:3.

Druhá penalta a poklidné vítězství Hamer

V druhém poločasu Hamry kontrolovali hru. K dalšímu gólu došlo až v 78. mnutě. D. Havlík dostal nahrávku před prázdnou bránu na svůj druhý gól od V. Fraňka po hezké útočné akci. Záhy byla pískána další penalta po faulu na hostujícího Önera Volkana. K míči si stoupl Havlík, jeden gól od hattricku. Gólman Fišar ale penaltu vyrazil. Havlík byl ale pohotový a z dorážky se už trefil a dosáhl hattricku. Poslední gól vznikl znovu ze spolupráce Franěk - Havlík, když se k nim připojil L. Vít. Franěk dlouhým balónem našel ve vápně Havlíka, ten nahrál pod sebe a Vít skóroval do prázdné brány na finální skóre 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (hráč TJ Velká Losenice): K utkání jsme nastoupili v poslepované sestavě, jelikož je tým decimovaný zraněními, takže nastoupil doslova každý kdo měl zdravé obě nohy. Od začátku působili hosté fotbalověji a domácí nestíhali, i přes naši snahu a obětavost si hosté odvezli zasloužené vítězství.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (kapitán FC Hamry nad Sázavou): Do utkání jsme vstoupili aktivně, i když nepřesnosti byly na obou stranách. Využili jsme své šance a do druhé půle šli s náskokem. V druhé půli jsme hru kontrolovali a mohli jsme dát i více branek, ale nakonec to bylo celkem poklidné vítězství na úvod sezóny.



Sestavy


TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] - T. Neubauer [-] , M. Bratršovský [-] , P. Málek [-] , L. Soukup [-] , D. Baránek [-] , R. Kamarád [-] , A. Stejskal [-] , J. Augustin [-] , R. Pátek [-] , P. Mach [-]

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - D. Havlík [-] , P. Danko [-] , J. Culek [-] , V. Podsedník [-] , R. Koutník [-] , M. Gabaš [-] , F. Chlubna [-] , V. Franěk [-] , T. Novotný [-] , K. Suský [-]

ŽK: 60. T. Neubauer , 65. R. Kamarád , 87. P. Málek - 50. F. Chlubna , 68. V. Franěk .
Hráči zápasu: D. Havlík , V. Franěk .
Místo: Velká Losenice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: GREGAR Daniel - PELIKÁN Petr (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra hostů

Loňský účastník I.B. třídy si na parádním hřišti v Losenici otevře střelnici a potvrdí, že je favoritem soutěže v této sezoně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza