V malém derby Bukovec své šance proměnil a po zásluze vyhrál v Mostech


Branky


11

Malé derby se odehrálo na hřišti v Mostech u Jablunkova. Bukovec na zápas dorazil téměř v plné síle, kdy mohl počítat s plnou lavičkou náhradníků, což bylo v takovém počasí ideální. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů

Bukovec byl od začátku zápasu silnější v přechodu do útoku a taky v následném proměňování šancí. V 7.min a snad hned první větší šance končí gólem. F. Zogata svým rychlým přímočarým průnikem vybízí ke skórování T. Starzyka ,0:1. Další podařený moment přišel v 21.min. Ideálně sehraný rohový kop končí gólem, kde entr J. Krenželoka míří přesně na hlavu H. Kluze ta ještě nekončí v bráně, ale dorážka R. Kuliga už ano,0:2. Mostečtí zahrozili pár krát za poločas, ale jako velké šance počítejme dvě. Nejprve skvělým zákrokem vychytal V. Byrtus přímý kop T. Nieslanika. Pak ještě jednou stejný hráč neusměrňuje hlavičku po rohovém kopu mezi tři tyče. Bukovec měl více dobrých příležitosti, ale do konce první půle už neskóroval.

Zogata přidal pojistku na 0:3 a bylo hotovo

Druhý poločas byl obdobný jako ten první. Bukovec nebyl více na míči, ale když už měl míč ve svém držení, byla z toho dobrá šance. Postupně zahodili tutovky F. Zogata, M. Michalek a taky T. Sikora. Mostečtí opět zahrozili z přímého kopu. T. Nieslanik ani tentokrát neuspěl proti skvělému V. Byrtusovi. A když se neujaly ani centrované míče, tak Mostečtí ani tentokrát branku nedali. Bukovec, tak rozhodl v 64.min, kdy J. Koper přesnou nahrávkou nachází F. Zogatu, který přehazuje vyběhnuvšího brankáře domácích 0:3.  Do konce zápasu si Bukovec vedení pohlídal a zvítězil i podruhé. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Přemysl Szlaur (trenér): ,,Utkání po herní stránce už nebylo tak špatné jako v Nošovicích. Bukovec byl určitě favoritem utkání. Zápas byl vcelku vyrovnaný, ale soupeř na rozdíl od nás dokázal proměnit šance, které si vypracoval! Soupeře určitě podržel gólman, který ukázal pár skvělých zákroků a určitě byli lepší po krajích na lajnách!´´

TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok (hráč): ,,V zápase jsme podali velmi dobrý týmový výkon. Už to že nás dorazilo na zápas 18 bylo skvělé, jelikož bylo hodně teplo, tak jsme mohli více točit sestavou, což se nakonec i ukázalo na konci zápasu, kdy jsme měli dostatek sil oproti domácím. Mostečtí si za celý zápas nevytvořili pořádnou šanci, hrozili jen po standartních situacích. Obě dvě z nich měl na starosti T. Nieslanik, ale náš brankář V. Byrtus se při obou vyznamenal. Jinak si myslím, že jsme si zápas celkem pohlídali.´´



Počet diváků: 38. Rozhodčí: PETROŠ Radim - ŠPAČEK Jakub, ŠULOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí se po nevydařeném prvním utkání budou chtít doma ukázat v mnohem lepším světle, ale ani to nebude stačit a Bukovec nezaváhá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů