Blatec na úvod soutěže ztratil, dvakrát pálil Gazdík


Branky


8. S. Husák , 18. J. Hes - 19. K. Gazdík , 21. J. Kohout , 73. K. Gazdík
1

První srpnový víkend odstartovala další sezóna okresního přeboru. V důsledku změny pořadatelství jsme v úvodním kole zajížděli na hřiště SK Červenky. Naše vedení 2:0 soupeř do poločasu stačil smazat a brankou v 73.min. nakonec rozhodl o svém vítězství. Mrzet nás to musí o to víc, jelikož za stavu 2:2 jsme měli několik dalších vyložených příležitostí ke vstřelení branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání nastoupil i nový člen našeho týmu Matěj Hnilica, který zaujal místo ve stoperské dvojici vedle Lukáše Kadlece. Chyběl naopak Hanzelka a zraněný Janů. S týmem k utkání odcestoval i ne zcela uzdravený Špičák. Do zápasu však nakonec nezasáhl. K dispozici jsme tak měli na střídání pouze jediného hráče – Jirku "Štajnyho" Kubíčka.

 

Dobrý vstup do utkání korunoval v 8.min. po akci J. Hese vedoucí brankou Husák – 0:1. Domácí obranu nejvíce zaměstnával svými průniky a centry na pravé straně hrající M. Hes. Po jeho přesném centru se v 18.min. zjevil za obranou J. Hes a sám proti Voslařovi přesně zakončil – 0:2. Prakticky z protiútoku inkasujeme i my. Obdobnou akci po které se prosadil J. Hes předvedli i domácí, když úspěšným střelcem byl Gazdík – 1:2. O další dvě minuty později bylo skóre srovnáno. Trestný kop vyrazil Hrbáček pouze před dobíhajícího Kohouta a ten dorazil míč do sítě – 2:2. Do kabin jsme přece jen mohli nakonec odcházet spokojenější my. Voslař byl však proti a J. Hese ve vyložené šanci dokázal vychytat.

 

Druhému poločasu dlouho kralovali oba brankáři. Nejprve se Hrbáček, který skvěle zlikvidoval příležitost domácího útočníka a vyrazil jeho střelu na rohový kop. Na druhé straně dobře zakročil Voslař, kdy zmařil další příležitost J. Hese. O osudu utkání tak rozhodl v 73.min. Gazdík, který hlavou překonal Hrbáčka – 3:2. Na tuto branku jsme již nedokázali zareagovat a z utkání tak odešli poraženi.

 

Reportáž z utkání zaslal Radek Tihlář (TJ Blatec), děkujeme.



Sestavy


TJ Blatec
P. Hrbáček [-] - R. Tihlář [-] , S. Husák [-] , M. Hnilica [-] , L. Kadlec [-] , J. Hes [-] , T. Vlček [-] , J. Taichman [-] , F. Zaorálek [-] , O. Andrýsek [-] , M. Hes [-]

SK Červenka
P. Voslař [-] - L. Rychnovský [-] , T. Skopal [-] , J. Podivinský [-] , M. Šuba [-] , J. Sojka [-] , L. Lederer [-] , P. Vysloužil [-] , J. Kohout [-] , D. Kryl [-] , P. Klimek [-]

ŽK: 31. M. Hnilica , 38. T. Vlček , 74. M. Hes - 67. L. Rychnovský .
Hráči zápasu: K. Gazdík .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: Vojtek Jaroslav - CENKL Marek, PEKAŘ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Sokol Příkazy 21 81:20 55
2 FK Autodemont Horka 21 55:23 48
3 TJ Štěpánov u Olomouce 21 62:36 45
4 Sokol Drahanovice 21 80:57 37
5 Sokol Odrlice 21 64:50 36
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Pavel Smékal 37
2 Miroslav Bartl 35
3 Michal Večeřa 23
4 Dušan Hlaváč 19
5 Jiří Hes 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 68 57,1% 0
2 Jiří Klik 29 60,4% 0
3 Radek Hruška 22 55,0% 0
4 Jaromír Bělunek 11 68,8% 0
5 Venca Likeš 10 41,7% 0
Zobrazit celou tabulku