Jimramov si zapsal i přes kvalitní výkon Borů další výhru, napomohl hattrick Zbytovského


21

Rezerva Borů se dál bodově trápí, tentokrát ale předvedly kvalitní výkon s vítězstvím 1:2 v druhém poločase. Jejich chyby v tom prvním ale favorit z Jimramova potrestal, hlavně Luboš Zbytovský, který si připsal hattrick. Přečtěte si, kdo další se zapsal na listinu střelců a co na výsledek říkají obě strany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z velkého úhlu pomohl k hattricku

V utkání 12. kola přivítali domácí za pěkného podzimního počasí béčko Borů. Kdo očekával, že utkání prvního s posledním bude jednoznačná záležitost, byl příjemně překvapen. Hosté do utkání nastoupili sebevědomě, hráli v pohybu, dobře kombinovali a zvláště Krejčí na hrotu byl velmi nebezpečný a tak si domácí obrana ani chvíli neodpočinula a dvakrát domácí podržel Hlaváč v brance. Domácí byli všude pozdě, zdlouhavě kombinovali a tak byli hosté z Borů první čtvrthodinu výrazně lepší, ale chyběla kvalitnější koncovka. Zvláště zkušení Sedlák se Zbytovským domácí hráče hecovali a ti se pomalu dostávali do hry. Ve 20. minutě Dostál z pravé strany poslal přetažený centr, hostující obrana to vypustila, ne tak Zbytovský, který prakticky z nulového úhlu levačkou poslal domácí do vedení. Branka domácí povzbudila a ve 26. minutě viděl Dvořák nabíhajícího Zbytovského, kterému poslal kolmici a rázem to bylo 2:0. Ve 30. minutě zatáhl míč po pravé straně Dostál, vysunul Zbytovského, ten našel na penaltě Dvořáka, který se trefil přesně a zvýšil o další gól na 3:0. Ve 35. minutě vyrazil Netolický s problémy bombu Čupra, u míče byl ale první Zbytovský a pohodlně zkompletoval hattrick. Tak domácí za patnáct minut prakticky rozhodli o výsledku, když využili okének v hostující obraně. Zbytek poločasu se hrálo mezi šestnáctkami bez větších šancí. Za zmínku stojí férová hra obou mužstev, když zkušený rozhodčí Hromádka odpískal pouze jediný faul za celých 45 minut hry.

I Bory si daly góly

V poločase domácí vystřídali 3 hráče a na souhře to hned bylo znát, ale zaujal mladík Novotný, který neúnavně sváděl souboje se zkušenou obranou hostí. Domácí měli územní převahu, ale hostující brankář se rozchytal k velmi dobrému výkonu a tak se skóre dlouho neměnilo. Vyznamenal se hlavně v 66. minutě, kdy bombu Černého z pravé strany bravurně vytáhl na tyč. Hosté stále více hrozili a dočkali se v 84. minutě, když pěknou kombinaci zakončil Zástěra umístěnou střelou. Domácí reagovali hned v následující minutě, kdy Vraspír nádherným pasem na 40 metrů našel na pravé straně Černého, ten prošel obranou hostí, předložil míč před prázdnou Borovskému a bylo to 5:1. Hosté však bojovali až do konce a v 90. minutě byli odměněni, akci po pravé straně zakončil přesnou střelou Dvořák na konečné skóre 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (hrající trenér), Jaroslav Pajkr (vedoucí mužstva): Pavel Borovský: Prvních dvacet minut byla bída s nouzí, ale neřekl bych, že jsme soupeře podcenili. Zaprvé Bory hráli hlavně dopředu velmi dobře a jejich postavení v tabulce je pro mě záhadou. A zadruhé my jsme prostě hráli špatně, nemohli se dostat do tempa a hra byla plná nepřesností. Víc než kdy jindy se pak samozřejmě ukáže důležitost klíčového hráče a tak za to Zbyťák vzal a během dvaceti minut zápas rozhodl. Na druhou stranu, proto jsme jej přivedli a klubová kasa tak nekrvácí nadarmo (smích). Do druhé půle jsme prostřídali a celkově se dá říct, že už se zápas jen dohrával. Byť jsme nepodali optimální výkon, bereme další tři body, navíc v zápase, kdy všichni dopředu řešili jen kolik hosté dostanou, ale žádnej zápas takhle nefunguje. Zbývají poslední dvě kola a samozřejmě nás první místo láká, hodně o tom napoví už příští týden souboj v Radostíně. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER. --- Jaroslav Pajkr: Diváci viděli zajímavý zápas, sedm pěkných branek, přesvědčili se, jak tabulka klame, protože hosté předváděli velmi dobrý fotbal, lze jim jen popřát, aby zlepšili hru v obou šestnáctkách a půjdou tabulkou nahoru. Je třeba ocenit, že se všichni hráči na hřišti respektovali, hráli jen fotbal a tak si diváci užili pěkné nedělní odpoledne.

TJ Družstevník Bory B
Stanislav Krejčí (hráč): První poločase byl Jimramov na míči přesnější a gólově efektivnější, i když šance jsme měli taky, jen jsme je nezvládali proměnit. V druhém poločase už jsme hráli značně líp, zvládli jsme proměnit dvě šance a díky tomu jsme vyhráli aspoň druhý poločas 2:1 ... Kdyby jsme tahle hráli celý zápas, mohlo to dopadnout jinak. Proti prvnímu týmu tabulky to nebyl vůbec špatný výkon, každopádně gratulace k vítězství.



Počet diváků: 56. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - ŽILKA Jan, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 12:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:59
Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: remíza

Měl bych svému týmu věřit, ale jedeme značně oslabeni na hřiště prvního mužstva tabulky. Musel by se stát zázrak, aby jsme vyhráli. Doufám že uhrajeme aspoň plichtu.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 10:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 22:00
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 21:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 20:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 16:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 12:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:50

Tip: výhra hostů

16. 10. 2023 20:32
Výhra domácích