1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Taktický boj nakonec vyhrál Jimramov! Rudolec se sedmi žlutými!


Branky


20

Jimramov se posunuje na první místo! Utkal se právě s lídry tabulky z Rudolce a byl to velký boj. Právě hostujícím hráčům se před hlavou sedmkrát zažlutilo? Zaslouženě? Přečtěte si tedy nejen o průběhu, ale i co na to říká Pavel Borovský!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z dálky

Za ideálního podzimního počasí na výborně připravené hrací ploše se potkali dva vedoucí celky tabulky, druhý domácí Jimramov přivítal první FC Rudolec a tak se početná divácká návštěva těšila na zajímavé utkání. Hosté hned od úvodních minut ovládali hru, byli zdatní na míči, dobře kombinovali a byli nebezpeční ze standardních situací, ale domácí obrana tlak ustála. Jimramov se tak postupně dostával do hry a zjistil, že to půjde po levé straně, kterou hosté neměli dobře pokrytou a tak tímto prostorem kapitán Bednář rozjížděl akce, obrana hostí však hrála s přehledem. V 18. minutě však ale postupoval středem hřiště Zbytovský a z 24 metrů ostrou střelou pod břevno překvapil brankáře hostí - 1:0. V dalším průběhu se hrál zajímavý fotbal, útok střídal útok, akce ale většinou končily na šestnáctkách.

Udržení skóre

Úvod druhého poločasu patřil domácím, ale skórovat se jim nepodařilo. Pak se hosté se snažili vyrovnat a měli územní převahu, ale šancí minimum. Domácí hráli více do obrany a vyráželi do rychlých brejků, 4 na 2, 3 na 1, ale mladí hráči nevyřešili situaci nikdy dobře a tak hosté situace zvládli. V závěrečných patnácti minutách dvěma výbornými zákroky u pravé tyče podržel domácí mladý brankář Venhuda a připsal si tak první čisté konto za muže. Závěrečných pět minut dohráli domácí zkušeně na polovině hostí a vydřeli ve vyrovnaném utkání cenné vítězství. Diváci viděli takticky vedené utkání na třetí třídu velmi dobré úrovně, kterému ale chyběly branky, skóre tak skončilo 1:0



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (hrající trenér), Jaroslav Pajkr (vedoucí mužstva): Hrál se zajímavý zápas a nutno říct, že hlavně v první půli hlavně zásluhou hostů, Rudolec velmi dobře kombinoval, měl míč určitě častěji na kopačkách, na druhou stranu bylo to spíš jen po vápno bez nějakých vyložených šancí. Za nás za to vzal Zbyťák a z pětadvaceti to uklidil pod klacek. Druhá půle nabídla podobný obrázek, i když postupem času hosté hru víc otevírali a my mohli chodit do brejků, většinu z nich jsme ale řešili bídně až zoufale. Nakonec jsme vedení udrželi a vystřídali soupeře v čele tabulky. Po zápase na mě asi byla znát určitá nasranost, za což se spoluhráčům omlouvám. Jsem samozřejmě rád že jsme vyhráli, těší mě, že dokážeme urvat i zápasy, kde třeba nejsme lepším týmem, že nás na tréninky a zápasy chodí tolik a je kde brát. Ne všechno se samozřejmě povede, ale to si vyřešíme mezi sebou. Co říct k rozhodčímu? My si určitě stěžovat nemůžeme a hosty obdivuju, že dohráli v jedenácti. Co k tomu počínání sudího vedlo netuším, ale za mě to dost přeháněl, protože se rozhodně nejednalo o nějaký tvrdý zápas, naopak se obě mužstva soustředila na fotbal. Příští týden jedeme na nejlepší okresní pažit do Radešínky, mezitím se ještě ve čtvrtek snad konečně zbavíme Franca Šilhavého, za nepostup na euro to stojí (smích). Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER ------ Jaroslav Pajkr: Je třeba objektivně přiznat, že utkání by asi více slušela remíza, když hosté byli pro domácí na podzim nejtěžším soupeřem, ale rozhodla jediná branka a tu dali domácí. U domácích zahrála výborně celá obrana a v záloze neúnavný Zbytovský, u hostů byl nejlepší stoper Klimeš, v záloze D. Jaroš a Musil a na pravé straně důrazný a rychlý J. Vavroušek. Domácí diváci byli spokojeni s bojovným výkonem svých hráčů a postupem do čela tabulky.




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] - V. Vraspír [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , P. Sedlák [-] - L. Zbytovský [-] , M. Gregor [-] (55. P. Borovský [-] ) , V. Peňáz [-] , V. Peňáz [-] (86. P. Sedlák [-] ) - M. Dvořák [-] (74. J. Sedlák [-] ) , . Novotný [-] (55. K. Šenkýř [-] )

FC Rudolec
L. Šerejch [-] - - T. Vomela [-] , M. Zmeškal [-] , P. Jaroš [-] , L. Vavroušek [-] (81. F. Vítek [-] ) , P. Jaroš [-] , J. Vavroušek [-] , P. Čejka [-] , T. Klimeš [-] , D. Jaroš [-] , V. Musil [-]

ŽK: 76. V. Dostál - 20. T. Vomela , 21. D. Jaroš , 63. L. Vavroušek , 63. J. Vavroušek , 65. M. Zmeškal , 65. T. Klimeš , 65. P. Jaroš .
Hráči zápasu: L. Zbytovský , J. Venhuda .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Stehlík Michal - PAJKR Jaroslav (N), VOMELA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Dalibor Kolbábek
Tip experta: výhra domácích

2:1. Na tenhle zápas bych se jel klidně podívat, protože to bude hodně zajímavý. Vyhraje Jimramov o gól a posune se na první místo tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rudolec minulý týden dostal vylágoš od Březí a o tomto víkendu si připíší druhou porážku v aktuálním ročníku. Jimramov zařadil vyšší výkonnostní stupeň a dle zbývajícího podzimního losu by papírově nemusel klopýtnout.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích