1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládl Jimramov a po dlouhé době veze z Věchnova 3 body


Branky


28. D. Kolbábek - 58. M. Gregor , 62. M. Dvořák , 83. V. Vraspír (p.)
20

Penalty na obou stranách. Góly ze hry k tomu přidal ale jen Jimramov a tak domácí z Věchnova obrali o všechny body. Trenérovi Borovskému totiž znovu vyšla střídání a obrat se konal až právě v druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a vedení Věchnova

Za krásného podzimního počasí se na hřišti ve Věchnově potkali dva tradiční soupeři. Domácí k tomuto utkání nastoupili v okleštěné sestavě - zranění, disciplinární tresty, nemoc - hosté přijeli prakticky v plné palbě. Domácí od počátku utkání vycházeli ze zabezpečené obrany a spoléhali na rychlé protiútoky vysunutých tykadel, Ostrýž, Horníček. Hosté po většinu poločasu drželi míč, obléhali šestnáctku, ale chyběl nápad, náběh, uvolnění a hlavně střelba a tak přišla 25. minuta, ztráta hostí na útočné polovině, nákopu z obrany se zmocnil Ostrýž a postupoval sám na branku, při snaze o kličku jej brankář Venhuda fauloval. Rozhodčí Krejčí ukázal na penaltový puntík, k míči se postavil Kolbábek a domácí vedli 1:0, když poslal míč za Venhudova záda. Do konce poločasu znovu převaha hostí, ale jen takové náznaky dvou šancí a tak domácí v poločase zaslouženě vedli.

Velký obrat

Do 2. poločasu nastoupili hosté daleko lépe, zvýšili pohyb, přidali na důrazu a začali domácí výrazně přehrávat. Po deseti minutách trenéru Borovskému opět vyšlo střídání a mladíci Gregor a Šenkýř hru ještě více rozhýbali a výsledkem byla vyrovnávací branka v 58. minutě. Brankář domácích  Vojtěch Kroupa vyrazil střelu z pravé strany a zleva nabíhající Gregor s jistotou uklidil míč k levé tyči. To hosty povzbudilo a v 62. minutě Dvořák přízemní střelou z levé strany překvapil brankáře na 1:2. Po této brance domácí otevřeli hru, ale hosté hráli již více zataženě a stopeři Vraspír a Pavel Sedlák to vzadu jistili. V 83. minutě pronikl po levé straně do šestnáctky Zbytovský, byl faulován, a Vraspír z penalty upravil na konečných 1:3. V závěru utkání měli domácí výraznou převahu, ale mimo hlavičky po rohovém kopu těsně vedle pravé tyče nic nevymysleli, a tak hosté po kolektivním výkonu po dlouhé době ve Věchnově zaslouženě zvítězili.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (trenér), Jaroslav Pajkr (vedoucí mužstva): Pavel Borovský: První poločas připomínal spíš zápas starých pánů. Domácí v okleštěné sestavě spoléhali na dobrou obranu a nákopy na Onka. My hráli stereotypně, nepřesně, bez zakončení. Opět se dostavil syndrom PRP, který už začíná lehce hraničit s úchylkou (smích). PRP rozuměj posedlost rohovým praporkem, kam spousta našich akcí míří, vypadá to že k vánocům dostanou spoluhráči každý svůj, aby se s ním ukájeli doma a ne na hřišti (smích). O přestávce lehce zvýšený hlas a hlavně nabuzení, že s tím chceme něco udělat. Pomohlo nám střídání, kdy Šenkýř a hlavně Gregor hru rozhýbali. Během pěti minut jsme výsledek otočili a v nervózním zbytku utkání cennou výhru udrželi. Nebyl to z naší strany žádnej extra buřt, ale hráči zaslouží pochvalu, že se o body ve druhé půli porvali a konečně jsme také z kopce nad Věchnovem něco odvezli. Příští týden souboj o čelo tabulky s Rudolcem, takže o náboj zápasu je postaráno. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER. Jaroslav Pajkr: V mužstvu domácích byl nejlepší bezchybný stoper Smolík, kterému výborně sekundoval kolega Pokorný a pohyblivý a důrazný Horníček. V mužstvu hostí mimo stoperů zahráli výborně Zbytovský a Vítek Peňáz v záloze a důležité je, že i po vystřídání pěti hráčů se obraz hry neměnil. Krátká poznámka nakonec, s velmi těžkým utkáním plném osobních soubojů, si výborně poradil zkušený rozhodčí Krejčí, kterému dobře na čáře sekundoval mladík Homola.



Sestavy


TJ Věchnov
V. Kroupa [-] - J. Pokorný [-] , J. Bílek [-] , J. Smolík [-] , D. Kolbábek [-] - R. Kalvoda [-] , V. Hulák [-] , F. Horníček [-] (72. T. Bukáček [-] ) , O. Zonyga [-] - O. Ostrýž [-] - P. Kubík [-]

TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] - V. Vraspír [-] , V. Dostál [-] (84. D. Halva [-] ) , L. Bednář [-] , P. Sedlák [-] - M. Čupr [-] (84. J. Sedlák [-] ) , V. Peňáz [-] , L. Zbytovský [-] , V. Peňáz [-] (53. K. Šenkýř [-] ) - M. Dvořák [-] (72. O. Černý [-] ) , . Novotný [-] (53. M. Gregor [-] )

ŽK: 20. V. Hulák , 27. J. Smolík - 27. J. Venhuda , 48. L. Bednář , 71. L. Zbytovský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - HOMOLA Matěj, UHLÍŘ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Luboš Zbytovský
Tip experta: výhra hostů

Léta páně se ve Věchnově prý nevyhrálo (úsměv). Každá série jednou skončí, i tahle (úsměv). Sice nikdo neví kdy, ale může to být hned v neděli (úsměv). Bojda něco vymyslí. (smích)

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

26. 9. 2023 00:04
Léta páně se ve Věchnově prý nevyhrálo :) každá série jednou skončí i tahle :) sice nikdo neví kdy, ale může to být hned neděli:) Bojda něco vymyslí:)