V 90. minutě přišly domácí Bory B o všechny body! Rezerva Křižanova si odváží vítězství


Branky


62. S. Krejčí , 67. J. Stupka (vl.) - 10. M. Sklenář , 32. P. Kaštan , 90. P. Bajer
20

Napínavé derby B-týmů ovládl ten hostující, z Křižanova. Vypadalo na to už v prvním poločase, Bory se pak ale vrátily a Křižanov všechny body získal až v posledních minutách zápasu! Přečtěte si o průběhu i vyjádření z obou táborů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení pro Křižanov

V krásném nedělním počasí přijel do Borů Křižanov B. Hosté značně posilněni hráči z A týmu vstoupili do utkání lépe a od samotného začátku na Bory tlačili. Už v 10. minutě na velkém vápně napřáhl krásně hostující Sklenář a nechytatelně zaskočil obranu i brankáře na vzdálenější tyč. Útočilo se na obě branky, ale další gól si připsal opět Křižanov, když si přes půlku hřiště s míčem na noze došel pro gól obrnsce Kaštan. Góly mohli přidat i domácí, ale tlak domácích hosté ustáli, takže bylo poločasové skóre 0:2.

Gól v 90. minutě

Do druhého poločasu vlétli domácí s odhodláním otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch. To se také povedlo, po krásném úniku Petra Viliše po pravé straně, dostal ve vápně míč Krejčí a skóroval. Nebezpečné útoky se hromadili na obou stranách. Ale další byli opět Bory, kdy po centru do vápna domácí Stupka prodloužil míč za záda vlastního gólmana. Skóre bylo tedy 2:2. Minutu před koncem to ale na Bory opět padlo a za Křižanov rozhodl Bajer. Konečné skóre 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Stanislav Krejčí (záložník): Budu optimistický, natáhli jsme si sérii proher ještě o jeden týden, věřím, že v neděli už to konečně zlomíme, kluci jsou odhodlaní, jen nám chybí trochu toho štěstí, zápas nám rozhodují hlavně chyby, jinak si nemyslím, že bychom ve třetí třídě nějak plavali.

SK FC Křižanov B
Martin Homola (brankář): Myslím, že zasloužené 3 body. Zápas jsme měli od úvodních minut pod kontrolou, šance domacích jsme jim vesměs připravili my. Nutno uznat, ze nás Bory druhou půlku tlačily, ale byl to spíš platonický tlak. Z naši strany stojí za vyzdvižení nadherné góly Sklenáře i Kaštana. Bajerův gól byl sice úplně hnusný, ale o to důležitejší, protože domací uz neměli čas na reakci.



Počet diváků: 69. Rozhodčí: Stehlík Michal - OCHRANA Miroslav (N), PROKOP Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Luboš Zbytovský
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. (úsměv)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

25. 9. 2023 23:59
Výhra hostů:)