3:1
(3:1)
14. K. Hofta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 10:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhráli domácí, po změně pořadatelství to jsou ti z Rudolce


Branky


11. V. Musil , 38. V. Musil , 44. D. Jaroš - 14. K. Hofta
21

Hřiště Rudolce je zatím nedobytná pevnost, protože ani pohledeckým se nepodařilo odvézt aspoň nějaké body, protože domácí vyhráli 3:1 i přes hru v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas s góly

Rudolec je od zápasu s Bory B, který remizoval 0:0, jako na koni, ze tří zápasů tři vítězství a dnes tomu nebylo jinak. Naopak Pohledec nezažívá nikterak povedený start, zatím jenom dvě remízy proti favoritům z Březího a Hamrů. Dnes se splnily prognózy a do zápasu vstoupil lépe Rudolec. Tímto bych se chtěl všem tipérům omluvit za snížení jejich procentuální úspěšnosti, pokud tipovali správně, že vyhraje Rudolec. Bohužel se změnilo pořadatelství a týmy se na stránce otočili, ale tipy ne. Zpátky k reportáži, už v jedenácté minutě dostal míč právě domácí Vladimír Musil a Rudolec vedl 1:0. Pohledec na to ale rychle odpověděl, tři minuty potom, v minutě čtrnácté, skóroval Karel Hofta a vyrovnal. Než dal Vladimír Musil svůj druhý gól v minutě 38., stihlo se mu před obličejem zažlutit v 22. minutě. Na konci poločasu stihl dát gól ještě David Jaroš a tak ukončil poločasové skóre na finálních 3:1.

Červená karta

Poločas začal v 47. minutě zápisem Pavel Jaroš, který dostal žlutou kartu a pak dvanáct minut potom druhou, tím se vyloučil ze hřiště. Rudolec tak dohrával zápas v deseti hráčích, solidní výkon to však nezkazilo a domácí dokázali udržet dobré vítězství 3:1 a doma zůstavají tři body, které je posunují na první místo tabulky o dva body.



Ohlasy k zápasu



TJ Pohledec
Jiří Švanda (hráč): No, v první minutě soupeř malou domů, ale rozhodčí naznal že ne e , my jsme museli narychlo změnit ještě sestavu, protože stoper dorazil o 15 minut dýl než měl a jinak ve finále jsme opět prohráli, ale z naší strany se nám fotbal líbil, domácí v druhé půli červenou kartu po faulu a posléze diskuze z rozhodčím, ale dotáhnout skóre už jsme nedokázali, doufáme, že příští týden s RS bude alespoň plichta.



Sestavy


FC Rudolec
L. Šerejch [-] - A. Boháček [-] (74. F. Vítek [-] ) - T. Vomela [-] , V. Musil [-] , P. Jaroš [-] , P. Jaroš [-] , J. Vlček [-] (88. J. Ptáček [-] ) , R. Vomela [-] , T. Klimeš [-] , D. Jaroš [-] , R. Chytal [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Žák [-] , L. Hudeček [-] , T. Šolc [-] , T. Vambera [-] (18. J. Pustina [-] ) , L. Jambor [-] , K. Hofta [-] , J. Švanda [-] , D. Bártek [-] , A. Jinek [-] (51. O. Krejčí [-] ) , T. Hromádka [-]

ŽK: 22. V. Musil , 47. P. Jaroš , 65. A. Boháček - 60. D. Bártek . ČK: 59. P. Jaroš .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - HLADÍK Jiří, BUDÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: výhra hostů

Rudolci se letos daří, kdežto Pohledec marně čeká na první výhru a čekání se protáhne minimálně o týden. Rudolec pohodlně zvítězí 5:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Favoritem zápasu jsou hosté, ale domácí nedají kůži lacino a nedivil bych se kdyby se body dělili.