Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nádherným kombinačním fotbalem zničil Jimramov hosty z Ujčova!


21

Výhru 6:1 na domácím prostředí si Jimramov určitě zasloužil, skvěle se předvedli Zbytovský nebo s hattrickem Vojtěch Peňáz. Ujčov si dal taky gól na konci prvního poločasu, žádný obrat se ale nekonal. Přečtěte si už teď podrobný průběh a vyjádření z obou týmů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích ale i snížení

V dalším mistrovském utkání přivítali domácí za ideálního počasí, před početnou návštěvou, tradičního soupeře SK Ujčov. Diváci byli zvědaví, jak se domácí vypořádají s vysokou porážkou v minulém kole v Křoví. Odpověď přišla velmi rychle, akce po pravé straně, centr do šestnáctky, tam trochu zmatek, ale míč si našel Dvořák a prostřelil Bureše. Tlak domácích pokračoval dál a v 8. minutě Zbytovský posílá z pravé strany křížný pas na 45 metrů a nabíhající Dvořák z první trefuje pravou šibenici - 2:0. Po této brance domácí trochu ubrali na tempu a hosté se dostávali pomalu do hry, ale jimramovská obrana hrála spolehlivě. Domácí tahali akce hlavně po pravé straně a po ose kapitán Bednář a mladíci Vítek Peňáz a Novotný hosty přehrávali, ale koncovka domácích byla špatná a brankář Bureš hosty držel. Další branky tak padaly až v závěru poločasu, kdy ve 38. minutě centr Zbytovského z levé strany hlavou usměrnil do sítě Vojta Peňáz a ve 42. minutě po rohovém kopu a nedorozumění domácích před brankou se prosadil důrazný Dvořáček a snížil na 3:1.

Nádherná akce v závěru

Ve druhém poločase byla převaha domácích stále větší a již v 51. minutě zatáhl míč po pravé straně Vít Peňáz, poslal ostrou přihrávku před branku, tam ji několik hráčů minulo, míč se odrazil na šestnáctku a Vojta Peňáz ho s velkým přehledem uklidil k levé tyči. V 61. minutě to byl znovu Vojta Peňáz, který utekl po levé straně a tuto samostatnou akci zakončil falšovanou střelou téměř z nulového úhlu na zadní tyč, kterou překvapil hostujícího brankáře. V dalším průběhu domácí prostřídali půlku sestavy, ale obraz hry se nezměnil a šance přibývali, stopeři Jančík a Mitáš však Ujčov drželi a Bureš v brance se překonával. Hosté měli šanci v 76. minutě po rohovém kopu, ale Hlaváč byl u pravé tyče včas a dobrou hlavičku vyrazil. Třešničku na dortu  v podobě nádherné akce připravili v 89. minutě divákům zkušení, Zbytovský z levé strany uvolnil na šestnáctce Dvořáka, ten sice mohl zakončovat, ale viděl nabíhajícího Borovského, míč mu posunul a ten z první upravil na konečných 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (hrající trenér), Jaroslav Pajkr (vedoucí mužstva): Pavel Borovský: Ujčov nám nabídl dvě rychlé laciné branky, které nás posadili do sedla a vlastně určili ráz celého mače. Až na pár krátkých hluchých míst, jsme drželi utkání pevně v rukou a diváky bavili hezkou kombinační hrou. Jedinou menší kaňkou je lehkovážné zahazování vyložených šancí, ale na druhou stranu je potěšitelné, kolik si jich dokážeme vytvořit a kdyby nám někdo před utkáním nabízel výhru 6:1, určitě bychom ji brali (smích). Další pozitivum je, že ani po prostřídání hra nijak neuvadala, ale všichni střídající hráči plně nahradili své spoluhráče. Teď je potřeba zabrat i venku, kde nám to zatím kulhá na obě nohy. Doufám, že Oskar boys se z toho rychle oklepou a spraví si náladu, hned příští týden. Po zápase jsem spěchal domů za klukem na derby, ale řeknu vám než takovej hnus a sračku, to radši to naše čutání. Možná za to máme míň peněz, nevím jak kde, ale lidi pobavíme určitě víc (smích). Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER. Jaroslav Pajkr: Z mužstva domácích těžko někoho jmenovat, byl to opravdu týmový výkon, hosté hráli snaživě, ale tentokrát jim nezahrála záložní řada a přetížená obrana časem již nestíhala, kladem utkání byla oboustranně férová hra. V příštím kole zajíždíme k velmi těžkému utkání do Věchnova, kde i já mám problém vzpomínat, kdy jsme naposled urvali nějaký bodík a hosté si snad připíší konečně tři body z domácího utkání.

SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Gratuluji Bojda Boys, naprosto jasná partie s očekávaným výsledkem. Již během týdne bylo zřejmé, že k zápasu se nedostavíme v plné parádě. Všichni kluci, co dnes byli, zaslouží uznání za soudržnost a bojovnost. Na druhou stranu a to platí pro kompletní soupisku, je nadevše jasné, že bez tréninků to nepůjde... Ať už je to Karel nebo Pepa, všichni do jednoho jako tým musíme přidat. Dnes byly pasáže hry, kdy bychom mohli být třeba i nebezpeční a úspěšní směrem do ofenzívy... Jenže, když si nedáme míč na pět metrů a míč nám zavazí u nohy, tak si můžem třeba prst v prdeli zlomit a houby z toho. No nic, zajíci se počítají až po honu a kdo se vrací, nevěří brankáři... Ujčov pitcho a Dycky Jimramov.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - V. Vraspír [-] , L. Bednář [-] , P. Sedlák [-] (70. P. Sedlák [-] ) , M. Gregor [-] (59. P. Borovský [-] ) - L. Zbytovský [-] , V. Peňáz [-] , M. Čupr [-] (70. D. Halva [-] ) , V. Peňáz [-] (80. J. Venhuda [-] ) - M. Dvořák [-] , . Novotný [-] (59. K. Šenkýř [-] ) -

SK Ujčov
F. Bureš [-] - R. Čuhel [-] , P. Němec [-] , Z. Josífek [-] , P. Mitáš [-] , Z. Bednář [-] (74. J. Mareš [-] ) , M. Dvořáček [-] , P. Rotkovský [-] (46. P. Kuda [-] ) , M. Loukota [-] , O. Jančík [-] , P. Mareš [-]

Hráči zápasu: L. Zbytovský , V. Peňáz .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - PAJKR Jaroslav (N), ZAVADIL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: výhra domácích

Jimramov je doma silný a bude chtít znovu okusit výhru a to se jim povede. Hosté si povezou domů porážku, i když se jejich brankář Bureš bude činit a pár kousků vyloví, 5:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kvalita je na straně domácích. Ujčov vyhrál důležité venkovní zápasy a tím se katapultoval do klidného středu tabulky. Avšak nyní pro Ujčov začali zápasy pravdy na jakou příčku to bude na podzim stačit.