Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další zápas s vysokým skóre ovládl Věchnov i přes zranění kapitána Soudka


Branky


19

Pohledská obrana nebyla pro domácí z Věchnova žádný problém a i nasázeli jí "bůra". Skóre si úplně pojistili ale až v druhém poločase, protože v tom prvním spousta šancí končila na výborném brankáři Hájkovi! Přečtěte si o průběhu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí Věchnova skončilo na výborném Hájkovi

Korálek s číslem 7 se o víkendu navlékl na řetízek zvaný podzimní část fotbalové III. třídy a tato sedmička byla šťastnější pro věchnovské fotbalisty, kteří na domácí půdě poměrně jednoznačně porazili Pohledec. Pojďme ale popořadě. Sluníčko a pěkné počasí přilákali do ochozů dle zápisu a prodaných vstupenek slušnou návštěvu čítající přes 90 lidí a od první minuty viděli napínavou podívanou. Hned v 5. minutě se dostal do samostatného úniku Kubík, který na výborně vyběhnutvšího Hájka nevyzrál. O čtyři minuty později se už zadařilo, když se po dlouhém autovém vhazování dostal míč k Soudkovi, který levačkou prostřelil spleť těl a nedal Hájkovi šanci. V 15. minutě se osmělili i pohledští, kdy Šolc vypálil tvrdou ránu z dobrých 20 metrů, jenže jeho střela se odrazila od břevna zpět na kopačky věchnovských fotbalistů. Ve 28. minutě se dostali hosté k další střele a to po příležitosti přímého volného kopu, který brankář Starý lapil. No a pak začala úřadovat domácí útočná letka, která si ale lámala zuby nebo chcete-li kopačky na výborném Hájkovi. Nejdříve se v 33. minutě do samostatného úniku dostal Horníček, který ale na Hájka nevyzrál, poté se v 35. minutě ocitl po rohovém kopu míč na kopačkách Šípka, který z metru bránu přestřelil. V 39. minutě se už podařilo dostat míč do sítě Šípkovi, jenže pro offside nebyl gól uznán. Pak musel ale bohužel pro svalové zranění kapitán Soudek, pásku od něj dostal Ondřej Ostrýž a hned minutu potom se mu ve 41. podařilo dostat míč tvrdou střelou za záda Hájka. V 43. minutě se vyznamenal Hájek už po páté, kdy prudkou střelu Horníčka vyrazil před nohy veterána Kašuby, který prázdnou bránu také netrefil, takže skóre poločasu skončilo 2:0.

Penalta a úprava skóre o tři góly

Druhá půle od svého začátku nikterak nenaznačovala, že by se mělo kormidlo hry nějak otočit a věchnovští i nadále byli lepší a odměna v podobě gólu na sebe nechala čekat do 57. minuty, kdy si míč uzmul do své péče agilní Horníček a po úniku a úprku křižnou střelou prostřelil bezmocného Hájka. O pět minut později byl ve vápně za cenu faulu zastaven ostrostřelec Ostrýž. Na penaltový puntík si postavil míč Dalibor Kolbábek a s přehledem nabídnutou šanci proměnil. Pak se už spíše dohrávalo a tempo zápasu dost opadlo. Věchnov hrál údržbu a Pohledec byl z vývoje zápasu dost rozčarovaný a tak se z rychlých brejku, které podnikali na bránu domácích stávala hra o jednoduchém scénáři, který končil vždy stejně a to nepřesnou přihrávkou a ukončení šance dřív než mohla vůbec začít. Domácí se sice i nadále dostávali na dostřel brány, ale jejich střely už neměly parametry, které by připomínaly gólovou šanci. Až v 79. minutě se podařilo Kubíkovi pláchnout za obranu soupeře a pátým gólem zápasu ukončil práci obsluze časomíry. Skóre tak skončilo 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý (brankář): Povedený zápas, plný krásných akcí, které jsme si vypracovali. Měli jsme i špatné chvilky a tou nejhorší byla, když pro svalové zranění musel opustit hřiště kapitán a dříč Petr Soudek. Musím pochválit tým za skvělý výkon a Onka za to jak se chopil kapitánské funkce a makal. Bylo to hodně poznat. No a za týden by jsme chtěli zlomit prokletí jménem Březí-Březské, kde se nám dlouhodobě nedaří a hlavně nám nejdou zápasy venku. Ze tří venkovních zápasů 2 body a skóre 11:14 není nic čím by se dalo chlubit.




Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] (40. R. Kalvoda [-] ) , P. Kubík [-] , F. Horníček [-] , O. Zonyga [-] , J. Šípek [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , D. Kašuba [-] (65. T. Bukáček [-] )

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Žák [-] , T. Šolc [-] , B. Puchýř [-] , K. Hofta [-] , J. Švanda [-] (65. O. Krejčí [-] ) , L. Jambor [-] , T. Hromádka [-] , A. Jinek [-] (46. L. Hudeček [-] ) , J. Pustina [-] , D. Říčan [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - HOMOLA Matěj, KOLBÁBEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Věchnov se letos bude rvát o bednu, Pohledec by měl zvládnout bez většího problému.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Čekal jsem že Pohledec proti Ujčovu body urve, ale byla z toho porážka (0:2). Na půdě Věchnova to budou mít hodně těžké a budou muset pořádně zabrat, aby aspoň bod ze zápasu vytěžili.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ostrýž je k neudržení, a proto si Pohledec neodveze žádný bod.