0:1
(0:0)
67. K. Jilg
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr černých koňů se povedl více Křoví, Březí poprvé ztrácí body


Branky


67. K. Jilg
20

Zápas s obrovským množstvím fanoušků nečekala žádná gólová sprcha, padl pouze jeden gól a to na úkor domácích. Krátký průběh zápasu i s ohlasy z obou táborů si ale přečíst můžete!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kombinační hra hostí

V nedělním Vysočanském derby se utkali hráči TJ Březí-Březské vs TJ Sokola Křoví. Oba týmy očekávali podporu fanoušku a ta se jim osvědčila, kdy na zápas přišlo cca 250 fanoušku obou táborů. Do zápasu však vstoupili lépe hráči hostí, když se díky skvělé kombinační hře dostávali do šancí, ale výborně chytající gólman domácích Holubář všechny dokázal vychytat. O poločase tak šli oba týmu do kabin za stavu 0:0.

 

Gól v 67. minutě

V druhé půlce se hostující tým v 67. minutě dostal do šance a tu proměnil K. Jilg. Stav zápasu tak byl 0:1 a domácí tým se snažil vyrovnat, ale tížený gól z jejich strany nepřišel, a tak se hosté mohli radovat z výhry 0:1. Pro Březí je tohle první zápas sezony, kdy nezískalo ani jeden bod. Naopak hosté z Křoví svoji sérii prodlužují a zůstavají na prvním místě tabulky s jedenácti body! 



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): Vyrovnané utkání, kterému by slušela remíza. Bohužel jsme šance nevyužili a doplatili jsme na to. Fantasticky nám zachytal Adam Holubář. V určitých situacích nás hodně podržel. Hlavu vzhůru a příští týden bodovat v Ujčově.

TJ Sokol Křoví
Luboš Mencler (obránce): Před zápasem jsem rozdal pokuty, protože, když se řekne individuální trénink, tak ne, že ten trénink bude na baru k****!!!!! Ale k zápasu, lépe jsme vstoupili do zápasu my, po tlaku a šancích Kubíka a Danka jsme mohli vést 0:2, ale výborný Holub v brance domácích nám všechny gólovky chytil. Je pravda, že kluci ze Bžezký měli dvě šance, ale Filda je dokázal zneškodnit. V druhé půli se nám zapomenul Karlos na hrotu a vsítil góla. Remíza by byla asi férová, ale díky naší skvělé kombinační hře si zaslouženě vezeme tři bodíky. VŽDY TJSK.



Sestavy


TJ Březí-Březské
A. Holubář [-] - P. Jelínek [-] (69. P. Šimek [-] ) , R. Šmarda [-] , M. Holánek [-] - O. Broža [-] (46. M. Hřebíček [-] ) , M. Musil [-] , P. Drápela [-] (70. S. Tvarůžek [-] ) , M. Sysel [-] , D. Burian [-] - D. Urbánek [-] (70. J. Jobánek [-] ) , D. Dostál [-]

TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - J. Mejzlík [-] , . Maloň [-] , J. Bartošek [-] (80. L. Mencler [-] ) , K. Jilg [-] - A. Sus [-] , T. Panáček [-] , J. Hanus [-] , J. Macholán [-] - J. Rolín [-] , D. Gratza [-] -

ŽK: 60. M. Hřebíček , 65. P. Jelínek , 68. M. Holánek .
Hráči zápasu: A. Holubář - K. Jilg .
Počet diváků: 223. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - KARMAZÍN Petr (N), HABÁN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: David Starý
Tip experta: výhra domácích

No, tak tipovat šlágr kola a k tomu derby je opravdový tipérský oříšek. Já věřím více domácím. Přeci jen parta z Březí na svém hřišti umí zabojovat a uhrát velké výsledky a silné duo Dostál – Sysel bude proti Křoví dominovat a nechají si všechny tři body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou v laufu a potvrdí to i proti Křoví.

Tip: remíza

Velmi ošidné derby s kluky ze Březí. Přes víkend se určitě posilníme na Bítešských hodech nějakým hodovým truňkem. A v neděli předvedeme to nejlepší z obou stran ;)

Tip: výhra domácích