Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proč nepadla pověstná desítka? Věchnov po kanonádě poráží Losenici 9:0


18

Za nedělního odpoledne ve Věchnově se opravdu děly věci, když díky devíti gólům, mimo jiné dvoum hattrickům a jedním gólem z penalty proměněné gólmanem, porazil domácí tým hosty z Velké Losenice! Přečtěte si o tom, jak gólové utkání probíhalo a proč se k penaltě postavil brankář nebo proč nepadl i pověstný desátý gól!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek kanonády už ve 4. minutě

Poslední prázdninovou neděli se v rámci 5. kola utkali na věchnovském pažitu již tradiční účastníci III. třídy žďárského okresu a to domácí Věchnov s borci oblékající dresy Velké Losenice. Domácí fotbalisté byli mírnými favority zápasu a svoji dominanci ukázali od samého začátku. Už ve čtvrté minutě si na skvělý pas od Petra Soudka naběhl Filip Horníček a v samostatném náběhu otevřel kanonádu zápasu. O dvě minuty později si převzal od Víta Huláka míč domácí ostrostřelec Ostrýž a v samostatném úniku opět rozvlnil síť za bezmocným brankářem Hroudou. Pak se deset minut domácí osmělovali ke gólovému trháku. V 18. minutě se po spolupráci bratrů Kolbábkových dostal ten mladší Tomáš do úniku a zvýšil na 3:0. V 30. minutě si na nádherný centr Jakuba Smolíka naběhl opět Tomáš Kolbábek a zvýšil na 4:0. No a aby přestávka u hostí byla ještě náročnější na myšlenky, co udělat s hrou a představeným výkonem, aby z toho nebyla pověstná ostuda s desítkou na konci, tak ve 45. minutě Tomáš Kolbábek zvýšil na 5:0 a zkompletoval hattrick. A to ještě kdyby se využily všechny velké šance, mohlo být s fotbalisty Velké Losenice ještě hůř. 

2. hattrick utkání

Druhý poločas začal tam, kde ten první skončil. Věchnovští si vzali do zápůjčky nástroj potřebný k fotbalovému umu a zápasu a začali navyšovat skóre zápasu ve prospěch domácích. Na 6:0 zvýšil Filip Horníček, který si uzmul balón na půlce hřiště a skoro bez jakéhokoliv odporu hostí jej vsítil za brankáře Hroudu. O 10 minut později se do samostatného úniku dostal domácí ostrostřelec Ostrýž, který byl ve vápně za cenu nedovoleného zákroku zabrzděn a k pokutovému kopu se postavil brankář David Starý, aby měl alespoň nějakou práci v zápase a proměnil. A jelikož se Velká Losenice k vážnější akci nedostala, tak bylo otázkou jestli ta desítka padne či nikoliv. No a o to se začal starat snajpr s jedenáctkou na zádech a po zápase i v žaludku Ondřej Ostrýž. Nejdříve si naběhl na centr Bílka a ze strany propálil brankáře Hroudu. No a v 75. minutě na 9:0 opět Ostrýž a zkompletoval druhý hattrick zápasu. V 83. minutě se k sólovému úniku rozeběhl domácí stoper Smolík, který prošel celé hřiště a s úctou ke zkušenějším na hřišti předložil možnost ke skórováni a uzavření pověstné desítky Davidu Kašubovi, jenže ten z úcty k soupeři prázdnou branku z malého vápna přestřelil. A tak se na ukazateli už na místě skoré nic nedělo a zápas skončil jednoznačně pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý (brankář): Ono toho není moc co vytknout, vlastně nic. Soupeř nám dovolil opravdu hodně a myslím si, že to kluky opravdu bavilo. Děkuji všem na hřišti, že mě nechali penaltu kopnout a mohl jsem se zapsat do tabulky střelců.




Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Hulák [-] , F. Horníček [-] , P. Kučera [-] (60. J. Šípek [-] ) , T. Kolbábek [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , P. Kubík [-] (46. D. Kašuba [-] )

TJ Velká Losenice
M. Hrouda [-] - T. Neubauer [-] , D. Králíček [-] , L. Soukup [-] (57. N. Hegar [-] ) , D. Bratršovský [-] , D. Baránek [-] , R. Kamarád [-] , J. Dobrovolný [-] (57. Š. Hromek [-] ) , P. Mach [-] , R. Pátek [-] (74. J. Molík [-] ) , F. Mach [-]

ŽK: 14. T. Neubauer .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: MINYU Ivan - KOLBÁBEK Dalibor (N), SLABÝ Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou favority a bylo by velké překvapení, kdyby hosté vyválčili první bod.

Tip experta: výhra domácích

Losenici se zatím nedaří, proto věřím domácím.