2:1
(2:0)
78. M. Šolc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 10:15

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví díky skvělé spolupráci Rolína a Hanuse porazili o jeden gól Pohledec


Branky


32. J. Hanus , 39. J. Rolín - 78. M. Šolc
16

Spolupráce Jakubů Rolína a Hanuse zajistila Křoví na domácím hřišti tři body, i když se o ně tým velice bál, když je hostující Pohledec ve druhém poločase zatlačil a snížil. Na body ale nakonec nedosáhl a podrobnosti tohoto napínavého zápasu si už teď můžete přečíst!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rolín a Hanus

Hráči TJ Sokolu Křoví ve svém druhém domácím zápase přivítali hráče TJ Pohledec. Po prvních deseti minutách, kdy domácí hráči zatlačili hosty a vytvořili si několik přiležitostí, se hra vyrovnala. V 32. minutě však po dlouhém autu od J. Rolína skóroval domací J. Hanus na 1:0 pro domácí Křoví. Po pár minutách si domací vytvořili další šanci doslova "já na bráchu a brácha na mě", když k se exekuci přímého kopu postavil J. Hanus a svým centrem našel hlavu domácho J. Rolína, který navýšil skóre na 2:0, tento stav zůstal i při odchodu hráčů do šaten k poločasové přestávce.

Snížení

Hosté se však nechtěli smřit s porážkou a do druhého poločasu vstoupili s větším nasazením. Jejich aktivita byla odměněna ale až v 78. minutě, kdy hostující M. Šolc přebral výbornou přihrávku středem hřiště a snížil na 2:1. Další branky již do konce zápasu nepřišly a tak domácí tým vyhrál 2:1 a Pohledec si z hřiště Křoví neodváží ani bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Luboš Mencler (obránce): Za první půlku musím všem kluků poděkovat, hráli suprově a opět škoda nevyužitých šancí. Po poločase ...... COŽE????? Kluci z Pohledce nás tlačili a my se ještě na lavičce báli, abychom si připsali tři body, ale podařilo se. Nezbývá nám, než nabrat sil na další špíl, který sehrajeme na horké půdě v derby se Březím. VŽDY TJSK!




Sestavy


TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - J. Dolníček [-] (70. L. Valach [-] ) , K. Jilg [-] , J. Bartošek [-] , . Maloň [-] - D. Gratza [-] , T. Panáček [-] , J. Mejzlík [-] , J. Hanus [-] - J. Rolín [-] (89. L. Mencler [-] ) , A. Sus [-] (56. M. Urbánek [-] )

TJ Pohledec
P. Prchal [-] - M. Žák [-] , T. Šolc [-] , D. Bártek [-] , L. Jambor [-] , V. Hudák [-] (35. K. Hofta [-] ) , F. Karmazín [-] (60. B. Puchýř [-] ) , J. Švanda [-] (60. M. Šolc [-] ) , A. Jinek [-] , J. Pustina [-] , T. Hromádka [-]

ŽK: 56. J. Rolín - 50. D. Bártek , 56. L. Jambor .
Hráči zápasu: J. Rolín , J. Hanus .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - SKRYJA Stanislav, KARMAZÍN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V druhém domácím zápase se budeme chtít přiblížit tomu prvnímu a navázat na gólový apetit. Snad by to mohlo na vítězství stačit. :)

Tip experta: výhra domácích

Pohledec je silný soupeř, ale věřím že domácí využijí výhodu svého hřiště.