Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losenice prohrála na domácím hřišti s Ujčovem


Branky


21

Ujčov zvládl zápas na domácí půdě Velké Losenice a získavá tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesná hra Ujčova

Ujčov začal zápas přesnou hrou a ní si vytvořil šance, které se jim podařilo využít. Nejprve skóroval v 23. minutě Michal Dvořáček a pak v 35. M. Loukota. Losenice narozdíl od Ujčova své šance neproměňovala, takže když se přes dobře hrající obranu Ujčova něco dostalo, podržel brankář F. Bureš. Ujčov tak tedy dokázal do konce poločasu udržet skóre na své straně a do šaten se odcházelo za stavu 0:2.

Vlastní gól, penalta a Dvořáčkův hattrick

Ujčov na začátku druhého poločasu nechal nadechnout Losenici, když se balón dostal do brány nešťastně od hostujícího J. Štourače na 1:2, ale pak se vrátil do řízení zápasu a dokázal vstřelit další dva góly. Nejprve se v 74. minutě k míči postavil již skórující Michal Dvořáček a proměnil na 1:3. Svůj hattrick zakončil a čtvrtý gól Ujčova vstřelil sedm minut později a tím také uzavřel skóre zápasu. Ujčovu se tedy podařilo podruhé v sezoně získat tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): V Losenici bylo ideální fotbalové počasí a krásně střižený pažit. Toho jsme dokonale využili. Po celý zápas jsme byli přesnější a lépe jsme naložili se svými šancemi. Na druhé straně co prošlo sýtem pochytal Fan Burš. Na začátku druhé půle jsme nechali domácí nešťastně nadechnout, ale byl to jen záblesk ve tmě. Pak jsme zase hráli my a výsledkem byly další branky v síti domácích. Dobré výsledky z cizích hřišť však nutně potřebujeme potvrdit příští neděli doma proti rezervě Křižanova.



Sestavy


TJ Velká Losenice
M. Bratršovský [-] (70. J. Dobrovolný [-] ) - T. Neubauer [-] , D. Králíček [-] , P. Málek [-] (72. L. Soukup [-] ) , D. Bratršovský [-] , R. Čihák [-] , R. Kamarád [-] (64. M. Hrouda [-] ) , A. Stejskal [-] , P. Mach [-] (45. P. Bureš [-] ) , R. Pátek [-] , F. Mach [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - P. Rotkovský [-] (45. P. Kuda [-] ) , P. Němec [-] (83. J. Mareš [-] ) , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] , M. Dvořáček [-] , R. Čuhel [-] , P. Ryba [-] (66. M. Živný [-] ) , M. Loukota [-] , O. Jančík [-] , J. Štourač [-]

ŽK: 87. F. Mach - 86. O. Jančík .
Hráči zápasu: M. Loukota , M. Dvořáček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - PELIKÁN Petr (N), NEČESÁNEK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

22. 8. 2023 21:02
Výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Nemyslím si že kluci z Losenice zaskočí nakopávanými balony na svého kapitána. Ten tu káru bohužel sám neutáhne. Proto tipuji vítězství Ujčova.