1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín B využil slabšího dne domácího Ujčova a vyhrál 1:4


Branky


17

Stejně jako v ostatních zápasech vládlo únorné vedro. Radostín B posílený dvěma hráči z A týmu toto horko zvládl lépe a domácí Ujčov porazil o 3 góly. Čisté konto si nechal Homola sebrat až v závěru zápasu! Přečtětete si o tom! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v závěru poločasu

Na krásném pažitu mohli jít hosté do vedení hned v první minutě, ale nepovedlo se. Pak zahodil svoje dvě tutovky tváří v tvář gólmanovi další mladík Kučera a nadějně se rozvíjející brejky hosté zahodili nepřesnou příhrou ve vápně. Otěže zápasu pak převzali na chvíli domácí, avšak brejky se jim nedařily dotáhnout a nebezpečné střely z dálky minuly cíl, nebo je zlikvidoval hostující brankář Homola. Když další brejk znovu neproměnil velice aktivní hráč Radostína Marek, vypadalo to, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu. V tu chvíli zúřadovalo hostující duo útočníků. Nejprve Staněk riskoval zranění aby připravil lehký góĺ Kučerovi na 1:0 a 2 minuty poté mu to Kučera vrátil, a připravil lehký gól Staňkov. Do šaten se šlo tedy za stavu 0:2.

Snížení skóre až v samotném závěru

Druhý poločas začal Ujčov velmi dobře, avšak hlavička osamoceného záložníka domácích za úrovní malého vápna trestuhodně neskončila v brance a nadějný brejk útočníky zastavil klidným zákrokem hostující brankář Homola. A tak se hosté rozhodli trestat. Po stříleném centru Ambrože se znovu prosadila mladá puška Kučera. Chvíli po něm udělal sólo přes půl hřiště Staněk a vysunul mladíčka Marka, který si již s chladnou hlavou s gólmanem poradil. Po této situaci se hra uklidnila nic zajímavého se nedělo, až na chybu v hostující rozehrávce, kterou potrestal nádhernou přízemní střelou hráč domácích Čuhel. Pak ještě hosté spálili dvě stoprocentní šance a tak výsledné skóre na konci zápasu svítilo 1:4.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Nechutné vedro během většiny zápasu odhalilo naši fyzickou připravenost. Od začátku jsme působili těžkopádně a hosté nás poměrně lehce přeběhali. I když za nerozhodného stavu jsme své šance měli, ale bohužel to tam nepadlo. Pak v rychlém sledu dva fíky v naší síti a nazdar bazar. Do druhé půle se to trošku překopalo se snahou o zvrat. Ale dneska to prostě nebyl náš den. Další dva kusy po rychlých brejcích hostů nás úplně dokleply. Kosmetická úprava skóre v závěru tak pro naše fans byla slabou záplatou. Za týden v Losenici se budeme muset prezentovat úplně jinak.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička (vedoucí mužstva): K zápasu jsme přijeli posíleni o 2 hráče Á týmu ale s dalšími 5 kmenovými hráči béčka, kteří měli v nohách sobotní zápas…čekal nás zápas s týmem se kterým jsme měli vždy těsné výsledky a hrál se bojovný fotbal a nikomu nehrálo do karet ani počasí, na fotbal bylo hrozně. Avšak kluci zápas zvládni skvěle….od první minuty mně přišlo že na hřišti byl jeden mančaft co chtěl hrát fotbal, bohužel jsme naše vyložené šance neproměnili a měli jsme být zákonitě potrestáni, naštěstí útočníci Ujčova z ojedinělých šancí neproměnili a tak jsme si před koncem poločasu vzali vedení. Nástup poločasu byl tragický, Ujčov neproměnil 2 obrovské šance a tak jsme trestali a zápas pak v klidu dohráli.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - P. Němec [-] (46. J. Čuhel [-] ) , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] , Z. Bednář [-] (46. J. Mareš [-] ) , M. Dvořáček [-] , R. Čuhel [-] , P. Ryba [-] , M. Loukota [-] , O. Jančík [-] , P. Mitáš [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - L. Dvořák [-] (71. M. Láznička [-] ) , K. Kučera [-] , D. Invald [-] , J. Koudela [-] (46. V. Ambrož [-] ) , R. Fňukal [-] , J. Marek [-] (71. J. Willisch [-] ) , D. Staněk [-] (58. P. Koudela [-] ) , T. Staněk [-] (58. F. Ochrana [-] ) , P. Dvořák [-] , A. Kališ [-]

ŽK: 35. Z. Bednář - 57. J. Marek .
Hráči zápasu: T. Staněk , R. Fňukal .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: BULA Nikola - NEČESÁNEK Miloš (N), GREGAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Zápasy proti B-týmu je vždy těžké tipovat. Nikdy nevíte kolik hráčů z A-týmu s nimi přijede. Domácí budou chtít pokračovat v dobrém startu sezóny, ale proti Radostínu to bude velmi těžké a zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Zde favorizuji domácí, když pohlídají mladou pušku zůstanou všechny body doma.

Tip: výhra domácích