5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marian Vahila vystřílel Rokytnici podzimní vedoucí příčku


Branky


4. M. Vahila , 26. M. Vahila , 51. F. Štork , 82. I. Rygl , 89. M. Vahila - 67. M. Sosnar
18

V zápase mezi Rokytnicí a Novými Syrovicemi to vřelo na hřišti. Rokytnice si zajistila vítězstvím 5:1 (2:0) nejen triumf v tomto duelu, ale také vedoucí příčku po podzimní části sezóny. Jejich skvělý výkon a pevná obrana vedly k tomuto důležitému úspěchu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Samotné první minuty utkání naznačovaly, že se bude jednat o kvalitní podívanou. Domácí mužstvo se od zadních řad prezentovalo kombinačním fotbalem, syrovičí hráči zase neúnavným napadáním. Již ve 4. minutě přišla první změna skóre, kdy se po přihrávce F. Štorka prosadil sám před brankářem kapitán Vahil’a. Rokytnice pokračovala v nastoleném tempu, za což byla ve 26. minutě odměněna brankou na 2:0. Dlouhý nákop od M. Štorka z poloviny hřiště se nejprve dostal k útočníku Dufkovi, následně ovšem balón získal Vahil’a a připsal si druhou trefu. S dalšími šancemi na domácí straně přišli například Tomek či již zmínění Dufek, Vahil’a, Štork, žádná z nich ovšem neskončila v síti. Fotbalisté Nových Syrovic zahrozili v první půli především ze dvou přímých kopů, s nimi si ale dokázal brankář Hobza poradit. Hostům ale muselo zatrnout ve 40. minutě, kdy gólman Novák mimo pokutové území fauloval rokytnického Hakla, rozhodčí ovšem tasil pouze žlutou kartu.

 

 

Hosté ještě skóre navýšili

Zkraje druhé půle se početný tábor domácích fanoušků zaradoval potřetí. Opět se opakovala spolupráce z úvodní branky, ovšem v jiném pořadí, po přihrávce Vahil’y v klidu zakončil F. Štork. Po hodině hry se svými šancemi na snížení přišlo mužstvo Syrovic. První pokus M. Sosnara sice Hobza zlikvidoval, na střelu z 67. minuty byl ale již krátký. Avšak v závěrečné desetiminutovce dokázala Rokytnice své vedení hned dvakrát navýšit. V 82. minutě přidal čtvrtou branku I. Rygl, na konečných 5:1 pečetil skóre střelou z dálky Vahil’a.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Jsem moc rád, že se nám podařilo utkání zvládnout, protože to nebyl jednoduchý zápas, syrovičtí byli dopředu nebezpeční. My jsme až na deset patnáct minut ve druhé půlce hráli kombinačně a aktivně a dařilo se nám dostávat se do šancí. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za vydařený podzim.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - Š. Vladeka [-] (84. M. Prokeš [-] ) , P. Svoboda [-] (62. J. Bartejs [-] ) , M. Dufek [-] (46. V. Rygl [-] ) , D. Tomek [-] (62. M. Benáček [-] ) , M. Vahila [-] , I. Rygl [-] (83. O. Bartejs [-] ) , M. Štork [-] , M. Štork [-] , F. Štork [-] , J. Hakl [-]

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - L. Veselý [-] , V. Tříletý [-] , M. Sosnar [-] , J. Železný [-] (80. J. Vlček [-] ) , T. Lang [-] , J. Dubský [-] (87. P. Ferdan [-] ) , M. Procházka [-] (66. D. Růžička [-] ) , J. Pojezný [-] , R. Janoušek [-] (87. O. Dubský [-] ) , J. Houserek [-] (87. M. Dubský [-] )

ŽK: 25. J. Houserek , 40. P. Novák , 45. M. Sosnar , 72. J. Dubský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠIMKA Jaroslav - VALA Vladimír, ŠULC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady zvítězí domácí aspoň o 2 branky.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:29
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:57

Tip: výhra domácích