2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice s Předínem doma nezaváhaly


Branky


18

Ve vyrovnaném zápase mezi Hartvíkovicí a Předínem před 85 diváky zvítězila tým Hartvíkovice 2:1. První poločas skončil nerozhodně 1:1, ale v druhé půli dokázali hráči Hartvíkovic přidat další gól a zajistit si tak vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Nováček soutěže z Předína zavítal v rámci 12. kola na hřiště Hartvíkovic, kde nezačal vůbec zle. Díky nepřesnostem v kombinaci domácích se hosté dostávali do náznaků šancí. V 18. minutě se Předín dostal na středu hřiště k balónu, který následně rozehrál na pravou stranu hřiště, tam nesmyslně vystoupil K. Sýkora, což umožnilo vyslat průnikovou přihrávku za obranu na nikým nebráněného Dvořáka, který si se samostatným únikem poradil a otevřel skóre. Teprve poté se začali dostávat do hry i Hartvíkovice. V 21. minutě se dostal na pravé straně hřiště k míči domácí Nováček, který tvrdou střelou z 25. metrů donutil brankáře Frence jen k vyražení balónu před sebe, kde už číhal na dorážku D. Kopuletý, který srovnal stav na 1:1. První poločas nabídl ještě několik náznaků šancí, al žádná z nich nebyla vyloženě gólová.

 

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Nástup do druhého poločasu se enormně podařil domácímu týmu. Hned z první nebezpečnější akce se v 48. minutě podařilo skórovat. Po náběhu mezi obránce se prosadil J. Sýkora. Hartvíkovice byly nebezpečné i nadále. Po úniku z levé strany předkládal Nováček na malé vápno před prázdnou bránu Horkému, který však kvůli kontaktu s obráncem nedokázal zakončit. Za chvíli se domácí dokonce krátce radovali z gólu, když Nováček nacentroval z levé strany a Sýkora se trefil hlavou. Podle rozhodnutí pomezního rozhodčího byl už ale balón celým objemem za čárou a tak následoval jenom odkop. Dále už převzali otěže zápasu hosté. Dokázali déle držet míč a vytvářet si náznaky šancí. S blížícím se koncem zápasu tlak čím dál více sílil. Jedinou vyjímkou byl únik R. Sýkory, který mohl samostatným únikem z pravé strany zpečetit výsledek. To se ale nestalo a tak vše vyústilo v infarktový konec. V 87. minutě odpískal hlavní rozhodčí po kontaktu ve vápně Hartvíkovic pokutový kop. Dělbu bodů, ale odmítl bravúrním zákrokem brankář Chalupa.



Ohlasy k zápasu



Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Na začátku první půle jsme se dostávali do šancí, postupně jsme ale začali kupit chyby a byli nepřesní. Začátek druhé půle jsme zaspali, což soupeř využil. Později jsme hru převzali pod kontrolu, ale domácí obrana nás k vážnější šanci nepustila. V závěru jsme nezvládli proměnit penaltu, která nás stála body. Do příštího týdne to budeme muset napravit, aby jsme zvládli zápas s těžkým soupeřem.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Outulný [-] , J. Sýkora [-] (67. M. Záviška [-] ) , V. Hadraba [-] (87. P. Křivánek [-] ) , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] (74. M. Kafka [-] ) , K. Sýkora [-] , V. Nováček [-] , R. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] , D. Outulný [-]

Předín
P. Frenc [-] - O. Obůrka [-] (61. V. Kos [-] ) , P. Machovec [-] , P. Šindelář [-] , D. Babor [-] (53. V. Hekrle [-] ) , M. Dohnal [-] , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] (77. V. Báňa [-] ) , R. Michálek [-] , K. Babor [-] (53. M. Šindelář [-] ) , F. Dvořák [-]

ŽK: 55. J. Sýkora , 90. K. Sýkora - 90. P. Machovec .
Hráči zápasu: P. Chalupa - M. Dohnal .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - VRZÁČEK Josef, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 07:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 20:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:58

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 06:29
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady to zvládnou hosté z Předína

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 06:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 16:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 13:40

Tip: výhra domácích

Hartvíkovice to nebudou mít doma lehké, ale věřím, že zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 06:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 20:44
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 10:39

Tip: výhra hostů