3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani rychlé vedení hostujících Hartvíkovic v Lipníku na body nestačila


Branky


37. M. Mašeja , 59. R. Šťáva , 75. D. Outulný (vl.) - 3. V. Nováček
13

Ve vzrušujícím fotbalovém zápase mezi týmy Lipník a Hartvíkovice, který se konal nedávno, viděli diváci několik nezapomenutelných okamžiků. Lipník zvítězil nad Hartvíkovicemi 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí odpověděli na rychlou branku hostů

První branka padla již ve 3. minutě, kdy Vojtěch Nováček skvělým zakončením poslal Hartvíkovice do vedení 1:0. Lipník se však nenechal zahanbit a začal se snažit vyrovnat. V 37. minutě se jim to povedlo, když Martin Mašeja využil chybu obrany soupeře a vyrovnal na 1:1.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Druhý poločas přinesl ještě větší vzruch. V 59. minutě Rudolf Šťáva poslal Lipník do vedení 2:1 po krásné kombinaci s ostatními hráči týmu. Hartvíkovice se snažily odpovědět, ale Lipníkův tým si udržoval pevnou obranu.Oblíbená chvilka pro fanoušky Lipníku přišla v 75. minutě, kdy hráč Hartvíkovic David Outulný nešťastně poslal míč do vlastní sítě, čímž zvýšil náskok Lipníku na 3:1. Tato nešťastná událost potvrdila vítězství Lipníku a poslala diváky do varu. Celý zápas byl plný napětí, vášně a skvělého fotbalu. Obě mužstva předvedla skvělý výkon, ale Lipník byl nakonec ten, kdo si odnesl triumf. Tato výhra jistě povzbudí hráče Lipníku a jejich fanoušky, kteří doufají, že jejich tým bude pokračovat v úspěšné sezóně.Zápas Lipník - Hartvíkovice ukázal, že fotbal je plný nečekaných momentů a emocí. Gratulujeme Lipníku k vítězství a těšíme se na další vzrušující zápasy v této soutěži. Lipník se po výhře drží v klidném středu tabulky a ještě může hodně zamotat co se týče postupu.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: Soupeř k nám přijel hrát ze zabezpečené obrany a v bloku se od prvních chvil posouval a chtěl hrozit z protiútoku, hodně jim k této taktice napomohl i brzký gól. My jsme se prezentovali velkým držením míče, bohužel dnes nebyl výkon úplně optimální, tempo nebylo dobré a velice často jsme kazili a volili špatné řešení.

TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: Domácí byli v zápase jasně lepší, co se týče držení balónu, ale na počet brankových příležitostí bylo utkání daleko vyrovnanější. V úvodu druhého poločasu jsme za stavu 1:1 trefili břevno, kdežto Lipník vzápětí vstřelil branku, což určilo ráz zbytku utkání. Do konce se nám naskytla už jenom jedna příležitost na srovnání, kterou jsem bohužel zahodil a domácí si tak zaslouženě připsali všechny body.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - R. Šťáva [-] , L. Žák [-] (62. A. Kisela [-] ) , D. Vozár [-] (75. . Syrový [-] ) , F. Bárta [-] (62. J. Brabenec [-] ) , L. Vojáček [-] , M. Mašeja [-] , T. Kutálek [-] , D. Křemenák [-] , M. Jarý [-] , P. Burian [-] (84. J. Padělek [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] (62. P. Vlk [-] ) , V. Hadraba [-] (80. P. Křivánek [-] ) , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , J. Gottvald [-] (83. T. Urbánek [-] ) , K. Sýkora [-] , V. Nováček [-] , R. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] , D. Outulný [-]

ŽK: 39. D. Vozár .
Hráči zápasu: F. Rohony - D. Kopuletý .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - VALA Vladimír, NEJEDLÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 00:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 05:40
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:46

Tip: výhra domácích

Hajducí v klidu za 5:0

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 07:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 06:08
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácím, že si připíší 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 09:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 06:19

Tip: výhra hostů