Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístovu nechutnala desítka ve Starči. Jakub Zejda vstřelil polovinu branek


Branky


21. D. Lorenc , 22. J. Zejda , 36. J. Zejda , 45. J. Zejda , 51. J. Zejda , 67. P. Špaček , 69. Z. Barák , 71. P. Špaček , 83. M. Bříza , 85. J. Zejda
18

Ve vzrušujícím zápase Stařeč proti Chlístovu se Stařeč ukázal jako nezastavitelný tým, když porazil soupeře 10:0. Už v prvním poločase si Stařeč vytvořil rozhodující náskok 4:0 a udržel ho až do konce zápasu. Jeho vynikající výkon na hřišti přinesl týmu zasloužené vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí čtyřikrát udeřili

Do utkání  vstoupili domácí velice dobře. Hned od úvodní minuty  byli aktivnějším mužstvem na hřišti a diktovali tempo hry. Bylo pouze otázkou času, kdy se jim podaří vsítit první branku utkání. Hned v první dvacetiminutovce jsi vytvořili několik brankových příležitostí, které však soupeř ještě dokázal ubránit. Zatlačili Chlístov do jejich brankového území a okupovali jejich branku. V probíhající 21. minutě  zahrávali domácí již pátý rohový kop a při tomto se nejlépe v soupeřově vápně zorientoval David Lorenc a otevřel skóre utkání -1:0. O dvě minuty později domácí zahrávali volný přímý kop ze střední vzdálenosti, kdy Špačkova rána šla od břevna na brankovou čáru a Zejda již neměl sebemenší problém vsítit druhou  branku -2:0. Tato branka soupeře definitivně zlomila a bylo vidět, že bude pouze otázkou času, že by mohly přijít další branky. Bylo tomu tak v 36. a 45. minutě, kdy po pěkných kombinačních akcích znovu dvakrát skóroval Zejda a určil tak, že se šlo do kabin za stavu 4:0 pro domácí barvy.

Domácí pokračovali v kanonádě

Druhý poločas byl pouze v domácí režii. Soupeř prakticky za celý druhý poločas branku domácích neohrozil. Domácí  podnikali jeden útok za druhým a dostávali se do brankových příležitostí. Z velkého množství vypracovaných šancí  ve druhém poločase  skórovali ještě šestkrát, kdy se opět dvakrát trefil Zejda a zaokrouhlit tak svůj příděl soupeři na pět branek, dvakrát Špaček a po jedné brance přidali Barák a Bříza. Že nepadlo ještě více branek může soupeř děkovat Hagarovi v jejich brance, který zlikvidoval perfektními zákroky, další vyložené šance. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Špaček Milan, trenér: Celý zápas jsme tedy měli pod svojí kontrolou, soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili a odměnou za předvedený výkon bylo i vsítění deseti branek. I v tomto utkání musím pochválit všechny hráče, kteří v utkání nastoupili a to zejména za přístup, kdy si plnili po celou dobu svoje povinnosti a to i v době, kdy bylo o zápase prakticky rozhodnuto.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - K. Janík [-] , J. Zejda [-] , P. Špaček [-] , . Havlíček [-] , F. Strouha [-] (46. V. Němec [-] ) , R. Ježek [-] (61. Z. Barák [-] ) , M. Bříza [-] , D. Lorenc [-] (61. M. Ježek [-] ) , R. Valíček [-] (68. P. Stuchlík [-] ) , M. Linhart [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - F. Wortner [-] , J. Seifert [-] , P. Příhoda [-] , D. Brestovský [-] - V. Kučera [-] , M. Rygl [-] (63. M. Granát [-] ) , J. Ježek [-] , K. Kocmánek [-] , J. Pokorný [-] (71. P. Brestovský [-] ) - P. Tkaný [-] (46. D. Holík [-] )

ŽK: 59. V. Kučera , 64. P. Příhoda , 70. J. Seifert .
Hráči zápasu: J. Zejda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VRZÁČEK Josef, TROJAN Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Stařeč vysoko vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích