6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice doma jasně přehrály Třebelovice


Branky


5. T. Lang (p.) , 29. J. Dubský , 40. M. Sosnar , 67. R. Janoušek , 73. J. Dubský , 89. R. Janoušek
17

V sobotním fotbalovém zápase mezi Novými Syrovicemi a Třebelovicemi se odehrál vzrušující souboj, který skončil vítězstvím Nových Syrovic 6:0. Tým Nových Syrovic předvedl skvělý výkon a domácí fanoušci měli možnost sledovat několik brilantních okamžiků na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

První branka padla již v 5. minutě, kdy se Tomáš Lang prosadil a poslal Nové Syrovice do vedení 1:0. Tým pokračoval ve své útočné hře a ve 29. minutě zdvojnásobil náskok díky Jakubu Dubskému, který skóroval a zvýšil skóre na 2:0. Do konce prvního poločasu pak ještě jednou zahřál srdce fanoušků Miroslav Sosnar, který v 40. minutě vstřelil třetí branku zápasu, čímž poslal svůj tým do přestávky s náskokem 3:0.

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. V 67. minutě Robin Janoušek přidal čtvrtou branku pro Nové Syrovice, čímž upevnil vedení svého týmu na 4:0. Jakub Dubský se poté znovu prosadil ve 73. minutě, čímž zkompletoval svůj hattrick a posunul skóre na 5:0. Závěrečnou třešničkou na dortu byla branka Robina Janouška v 89. minutě, která potvrdila suverénní vítězství Nových Syrovic 6:0.Tento zápas byl pro Nové Syrovice významným úspěchem, který ukázal sílu a kvalitu jejich týmu. Hráči Nových Syrovic předvedli skvělou kombinaci, rychlý pohyb a vynikající střelecké dovednosti, což jim umožnilo dosáhnout tak vysokého vítězství. Na druhé straně Třebelovice bojovaly, ale nedokázaly se prosadit proti silnému protivníkovi. Po skončení zápasu byli hráči Nových Syrovic slaveni svými fanoušky, kteří ocenili jejich vynikající výkon na hřišti. Toto vítězství jim dodalo sebevědomí a motivaci do dalších zápasů, zatímco Třebelovice budou muset zapracovat na svých dovednostech a taktice, aby se zlepšily pro budoucí utkání.



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: V utkání jsme selhali ve všech herních směrech. Domácí byli je jednoznačně lepším týmem a zaslouženě si připsali jasné vítězství.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Procházka [-] , M. Sosnar [-] (74. O. Sosnar [-] ) , T. Lang [-] , L. Veselý [-] , V. Tříletý [-] , J. Dubský [-] (74. J. Železný [-] ) , M. Procházka [-] (25. M. Havelka [-] ) , J. Pojezný [-] , R. Janoušek [-] , J. Houserek [-]

TJ Třebelovice
J. Krejčí [-] - T. Brychta [-] (76. D. Vala [-] ) , M. Máca [-] , O. Kemsa [-] , K. Tesař [-] (86. K. Veselý [-] ) , M. Máca [-] , J. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , K. Skoumal [-] , M. Liška [-] , J. Rakušan [-]

ŽK: 20. M. Máca , 44. M. Máca , 52. O. Kemsa , 64. J. Jurka .
Hráči zápasu: P. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - SVOBODA Vladimír, JENERÁL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady to skončí remízou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích