0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Rokytnice v Horním Újezdě


Branky


16

Ve zápase mezi týmy Horní Újezd a soupeřem se skvělou hrou podařilo soupeři zvítězit 4:0. První poločas skončil 2:0 pro soupeře, kteří dokázali svůj náskok v druhém poločase ještě navýšit. Horní Újezd bohužel nedokázal vstřelit žádný gól během zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V devátém kole okresní soutěže na sebe narazily týmy z popředí tabulky. Pro domácí utkání nezačalo nejlépe, neboť již v 6. minutě inkasovali zásluhou hostujícího Š. Vladeky. Hosté přehrávali domácí tým a vedení si vylepšili v samotném závěru poločasu, kdy ve 45. minutě zvyšoval na 0:2 M. Dufek.

 

Hosté ještě skóre navýšili

Domácím se v úvodu druhé půle na chvíli podařilo zastavit tlak hostů, ale nevedlo k ničemu zásadnímu. Nýbrž k tomu, že v 54. minutě navýšil skóre pro hosty na 0:3 opět M. Dufek. Domácí tým měl poměrně dost času o nějaký zvrat, ale ten se nekonal. Nedošlo ke snížení skóre a tím pokusu o malý zázrak, ba naopak, hosté opět trestali další využitou akcí v závěru utkání.  V 89. minutě uzavřel skóre na hrozivých 0:4 pro hosty T. Královec.  Ve vysoce očekávaném zápase mezi týmy Horního Újezdu a Rokytnice nedokázal Horní Újezd zabránit skvělému výkonu soupeře, který nakonec zvítězil v poměru 4:0. Toto vítězství přineslo Rokytnici nejen radost ze hry, ale také jí umožnilo upevnit si druhé místo v tabulce. Jejich hráči předvedli vynikající kombinaci dovedností, odolnost a taktickou moudrost, což vedlo k jejich přesvědčivému triumfu. Tímto vítězstvím si Rokytnice získala respekt a uznání v očích svých fanoušků



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Tento zápas jsme naprosto nezvládli. V našem týmu chyběla dravost, nasazení a fotbalová dovednost. Tyto všechny vlastnosti měl tým soupeře. Bohužel jsme prošli zápasem bez emocí a vyhecování, jako bychom ani nebyli na hřišti. Doufám, že jsme si vzali z tohoto utkání ponaučení. Soupeři nelze než popřát k zaslouženému vítězství.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Do zápasu s Újezdem jsme šli s omlazeným kádrem. Kvůli zranění nám chybí několik klíčových hráčů, a tak nám vypomohlo sedm dorostenců. Od první minuty jsme byli aktivnější, dostávali se do šancí a situace řešili konstruktivně bez náhodného nakopávání. Musíme ale ještě zapracovat na lepším řešení gólových šancí.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - A. Bartes [-] , T. Vávra [-] (46. V. Štaffa [-] ) , J. Hanák [-] , M. Řezáč [-] , J. Homolka [-] , V. Pavlík [-] , Š. Čermák [-] , M. Čermák [-] (46. M. Řezáč [-] ) , P. Ciprys [-] (57. M. Zvěřina [-] ) , A. Svoboda [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Štork [-] (89. J. Oliva [-] ) , J. Syrový [-] (69. T. Královec [-] ) , F. Štork [-] (89. V. Rygl [-] ) , M. Dufek [-] (59. O. Bartejs [-] ) , J. Hakl [-] , L. Hakl [-] , M. Štork [-] , Š. Vladeka [-] , P. Svoboda [-] , D. Tomek [-]

ŽK: 61. M. Štork , 68. J. Hakl .
Hráči zápasu: M. Dufek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FRANC Miloš - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Rokytnice má kvalitnější tým a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů