Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník si v zápase odvěkých rivalů vybojoval proti Myslibořicím výhru


Branky


15

V nedělním utkání mezi týmy Lipník a Myslybořice to byl Lipník, který si odnesl vítězství po zásluze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Zápas začal v tempu, které napovídalo, že diváci uvidí zajímavé střetnutí. Již ve 3. minutě se Rudolf Šťáva prosadil a otevřel skóre pro Lipník, čímž dal jasně najevo, že domácí tým nehodlá ustoupit soupeři. O pouhých pět minut později se zásluhou Dominika Vozára zvýšil Lipník svůj náskok na 2:0. To však nebylo vše, co měli diváci vidět v prvním poločase. V 10. minutě totiž Josef Matoušek snížil na 2:1 a zdálo se, že se Myslybořice budou snažit o vyrovnání. Nicméně, Lipník si udržel vysoký tlak na soupeři a v 29. minutě opět Rudolf Šťáva přidal další branku, čímž zvýšil vedení na 3:1. Do druhého poločasu tak šel Lipník s dvoubrankovým náskokem, což bylo pro tým důležité ze psychologického hlediska.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase se hra nijak dramaticky nezměnila. Lipník si udržoval kontrolu nad zápasem a snažil se přidat další branky. V 78. minutě se opět prosadil Dominik Vozár a pojistil vedení svého týmu na 4:1. Tato branka definitivně rozhodla o osudu zápasu a potvrdila vítězství Lipníku. Celkově byl zápas vyrovnaný, ale Lipník prokázal větší efektivitu ve střeleckých příležitostech. Hráči Lipníku dokázali využít své šance a proměnit je ve skóre, což bylo klíčové pro jejich vítězství. Naopak, Myslybořice sice předváděly dobré momenty, ale nedokázaly je přetavit ve vyrovnání. Po zápase měli hráči Lipníku důvod k oslavám, zatímco Myslybořice budou muset zapracovat na své účinnosti před brankou soupeře. V každém případě to byl zajímavý fotbalový zápas, který nabídl divákům spoustu emocí a gólů.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Do zápasu jsme vstoupili špatně, hned v úvodu jsme opět 2x inkasovali. Naštěstí jsme vstřelili kontaktní branku, ale pak nám Hajduk opět odskočil o 2 branky, do poločasu jsme měli tlak, ale nepodařilo se nám vstřelit nějakou branku, břevno a nějaký závar před domácí brankou bylo málo. Druhý poločas už byl vyrovnaný a jak jsme víc a víc otevírali hru, dostali jsme v závěru z brejku čtvrtou branku. Chybí nám hráči do pole, dneska jsme hráli celý zápas se dvěma brankáři, s jedním v bráně a s druhým na pozici obránce.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - R. Šťáva [-] (83. A. Kisela [-] ) , D. Vozár [-] (78. . Syrový [-] ) , O. Molák [-] , F. Bárta [-] (56. L. Žák [-] ) , L. Vojáček [-] , M. Mašeja [-] , P. Burian [-] (83. J. Padělek [-] ) , D. Křemenák [-] , Z. Svoboda [-] , T. Kutálek [-]

TJ Myslibořice
D. Billa [-] - T. Kratochvíl [-] , M. Hruška [-] , P. Vejvoda [-] , L. Macháček [-] - M. Šoustal [-] , L. Šabata [-] , M. Ludvík [-] (76. J. Dvořák [-] ) , J. Matoušek [-] - J. Fňukal [-] , F. Hvězda [-]

Hráči zápasu: D. Vozár - J. Matoušek .
Počet diváků: 171. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - BUCHAR František, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady těžko tipovat. Vidím to na dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů