1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník vybojoval v Nových Syrovicích bod


Branky


16

Utkání mezi týmy Nové Syrovice a Lipník, které skončilo remízou 1:1. Zápas se odehrál na stadionu v Nových Syrovicích, a byl to zajímavý duel plný vzrušení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

První poločas byl zpočátku velmi vyrovnaný, oba týmy se snažily držet míč a hledat mezery v obranách soupeřů. Šance na obou stranách byly spíše sporadické, až do 34. minuty, kdy domácí tým Nové Syrovice přišel s prvním zásahem. Matěj Havelka se postaral o gól, který poslal Nové Syrovice do vedení 1:0. To byla velmi důležitá branka pro domácí tým, a hráči i fanoušci byli nadšeni.

Hosté dokázali vyrovnat

Druhý poločas začal snahou hostů o vyrovnání. Lipník se snažili vyrovnat a vytvořit si příležitosti k zakončení. Domácí tým však nedal svou vedení lehce a bránil se s veškerou silou. Lipník se ale nevzdával a pokoušel se najít slabá místa v obraně Nových Syrovic. V 76. minutě se jejich úsilí konečně vyplatilo. Rudolf Šťáva, kapitán Lipníku, se dostal do dobré pozice a svým precizním zakončením překonal brankáře Nových Syrovic. To bylo vyrovnání na 1:1, a hra se znovu vyrovnala. Závěrečné minuty zápasu byly plné napětí, protože oba týmy chtěly dosáhnout vítězství. Obě strany měly několik šancí, ale brankáři byli na místě a zachraňovali své týmy před dalšími góly. Nakonec však zůstalo skóre 1:1 a oba týmy si rozdělily body. Toto utkání bylo skvělým příkladem fotbalové soutěže, plného vášně a snahy. Oba týmy ukázaly svou kvalitu a odhodlání, a fanoušci si určitě přišli na své. Remíza byla spravedlivým výsledkem tohoto střetnutí, ačkoli by se oba týmy určitě chtěly dostat na vítěznou stranu. Celkově vzato, utkání mezi Novými Syrovicemi a Lipníkem bylo vzrušujícím fotbalovým zápasem, který ukázal, že každý bod v soutěži je cenný. Obě týmy mohou být na svém výkonu hrdé a připravit se na další výzvy v nadcházejících zápasech.



Ohlasy k zápasu



Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: Bohužel dnes to bereme jako ztrátu 2 bodů. V prvním poločase jsme se dostali do tří nájezdů a ani jeden neproměnili. Ve druhém poločase jsme naprosto dominovali, bohužel cca 20 akcí co jsme si vytvořili v tomto poločase ztroskotalo na finálním řešením a ze 2 tutovek dali pouze 1. Na rozhodčího si většinou nestěžuji, jelikož zápasy si musíme vyhrát my, bohužel jeho bídný výkon naprosto ovlivnil zápas. Kdy v prvním poločase soupeř vstřelil branku po rohu, který si rozhodčí vycucal z prstu. A ve druhem poločase soupeři odpustil jasnou červenou kartu za přidržení Šťávy, který by jinak šel sám na bránu, a 5 minut na to neodpískal jasnou penaltu na Vojáčka. Kluky chci pochválit za výborný druhý poločas a dále musíme pracovat na hře v posledních 20 metrech.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - L. Veselý [-] (78. O. Sosnar [-] ) , V. Tříletý [-] , M. Havelka [-] , D. Růžička [-] , J. Dubský [-] (59. J. Vlček [-] ) , M. Havelka [-] (86. O. Dubský [-] ) , M. Procházka [-] , J. Pojezný [-] , R. Janoušek [-] , J. Houserek [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - R. Šťáva [-] , . Syrový [-] (57. D. Kučerňák [-] ) , D. Vozár [-] , O. Molák [-] , L. Vojáček [-] , M. Mašeja [-] , P. Burian [-] , D. Křemenák [-] , M. Jarý [-] , T. Kutálek [-]

ŽK: 80. M. Procházka , 89. O. Dubský - 51. T. Kutálek .
Hráči zápasu: D. Křemenák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACEK Ivo - SUCHÁNEK Miroslav, JENERÁL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání, ve kterém budou šťastnější domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Syrovice si na domácí půdě připíšou další 3 body a ani dobrý výkon mladého Rohonyho nebude Lipníku stačit.

Tip: výhra hostů