Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolf Šťáva z Lipníku opět řádil a Chlístov opět prohrál


17

Ve vysoce skórovém a emocemi nabitém fotbalovém střetnutí mezi týmy Lipník a Chlístov byl konečný výsledek 5:2 ve prospěch domácího týmu Lipník. Zápas byl poznamenán vynikajícím výkonem duo Šťáva-Vozár, kteří rozhodli o osudu utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Na utkání 7 kola zajížděli fotbalisté Chlístova do Lipníka. Favorizovaný mladý tým domácích (věkový průměr základní sestavy 20,1) od začátku držel míč na svých kopačkách a kombinoval. Hosté se snažili pozorně bránit a spoléhali na brejky. První Šance domácích přišla v 5 minutě hlavičku po rohovém kopu zastavilo břevno. Poté zahrozili i hosté dorážku Vojtu Kučeru bravurně zneškodnil domácí golman Rohony a opět zafungovalo známé fotbalové nedáš dostaneš domácí dostali rychle míč na polovinu hostí a šli do brejku dva na jednoho Vozár si všiml vybíhající golmana hostů a šikovně poslal míč rovnou do branky 1-0 pro domácí. Relativně brzký gól domácí uklidnil pokračovali v nacvičených kombinacích. Hostující obrana měla plné ruce práce, ve vápně to často hořelo Hagara musel vytáhnout několik výborných zákroků. Druhý gól přidali domácí v 25 minutě kdy pohlednou kombinační akci s přehledem zakončil Šťáva. Hosté se nevzdávali a bojovali slibný únik Pokorného vychytal Rohony. Snížit se hostům povedlo v 34 minutě po přímém kopu Wortnera, který na zadní tyči našel Kocmánka jeho zakončení vyrážel domácí golman za brankovou čárou debaty nepřipustil Miroslav Svoboda, který míč dorazil do branky. Závěrečný hvizd rozhodčího utnul slibně se rozvíjející brejk hostů, do kabin odcházeli domácí s jednobrankovým vedením.

Hosté ještě skóre navýšili

V druhé půlce pokračoval obdobný obraz hry domácí kombinovali hosté čekali na svojí šanci. Rozuzlení přinesla dvouminutovka mezi 54-56 minutou. V 54 minutě po dlouhém výkopu hostující obrana nedokázala uklidit míč do autu, ten získal Šťáva z úhlu procedil míč do hostující branky 3-1 za dvé minuty přidal svůj druhý gól také Vozár 4-1 a držiteli 3 bodů bylo rozhodnuto. Po 4 gólu tempo hry trochu opadlo hostům už nezbývali síly na obrat, domácí drželi míč a v poklidu dohrávali utkání. Do konce utkání ještě padl jeden gól na každé straně povedenou akci domácích zakončil pohodlně do prázdné branky Šťáva a zkompletoval tak hattrick. Za hosty se po rohovém kopu prosadil Příhoda a uzavřel tak skóre utkání na 5-2 pro domácí.   



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Mladý tím domácích hrál hezký kombinační fotbal v první půlce se nám docela dařilo vzdorovat měli jsme i několik slibných příležitostí, rozhodli dva rychlé góly v druhé půlce pak již domácí jasně dominovali nám docházeli síly, navzdory 5 inkasovaným gólům si naši kluci zaslouží pochvalu, že zápas odpojovali dokonce. Domácím gratulujeme k zaslouženému vítězství produkovali pohledný běhavý kombinační fotbal.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - R. Šťáva [-] , . Syrový [-] (46. A. Kisela [-] ) , D. Vozár [-] , F. Bárta [-] (56. M. Vala [-] ) , L. Vojáček [-] , M. Mašeja [-] , P. Burian [-] (71. J. Padělek [-] ) , D. Křemenák [-] (56. Z. Svoboda [-] ) , M. Jarý [-] , T. Kutálek [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - F. Wortner [-] , J. Seifert [-] - M. Rygl [-] , M. Kuchařík [-] , K. Kocmánek [-] , J. Pokorný [-] - M. Svoboda [-] (76. P. Příhoda [-] ) - V. Kučera [-] , F. Kučera [-] (67. D. Holík [-] ) , J. Vojtíšek [-] (76. T. Milota [-] )

Hráči zápasu: R. Šťáva , D. Vozár .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - KRATOCHVÍL Jakub, KALINA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Lipník je jasným favoritem a s přehledem zvítězí.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích