Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice se výhrou nad Starčí vyhouply do čela tabulky


Branky


19

Ve fotbalovém zápase mezi týmy Hrotovice a Stařeč se tým Hrotovice radoval z vítězství s konečným výsledkem 3:1. Hrotovice předvedly skvělý výkon a zaslouženě si odnesly tři body, zatímco Stařeč musí zápas zanalyzovat a doufat ve zlepšení své hry pro další utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Po výborném výkonu v minulém kole v Hartvíkovicích se tentokrát kombinační hra domácím nedařila. Ujali se sice brzo vedení, avšak hosté výborně bránili a narušovali v zárodku akce domácích.  Stařeč v Hrotovicích odehrála nejlepší utkání podzimní části Byli jinak herně vyrovnaným soupeřem. V několika fázích utkání  domácí zatlačili na jejich polovinu. Jak jsme se zmínili do vedení šli domácí hned v 8. minutě po zahrání standardní situace. To hosty však nezlomilo a snažili  se o vyrovnání. Vypracovali  si několik vyložených brankových příležitostí, které však neproměnili. 

Domácí ještě skóre navýšili

Ani po přestávce se obraz hry nezměnil, až v 60. minutě po dvojnásobném střídání se hra domácích zlepšila a proměnili během deseti minut nabídnuté šance. Nejdříve střelu Jana Votavy do tyče vrátil do brány Tomáš Ondráček a následně rozhodl hlavou Tomáš Hadraba. Hosté pak už dokázali v závěru jenom snížit na konečných 3:1. Po zápase se hráči Hrotovic mohli radovat z vítězství, které jim zajistilo první místo v tabulce. Pro tým to byl důležitý krok směrem k jejich cíli – postupu do vyšší soutěže. Stařeč bojoval, ale tentokrát jim to nestačilo, a tak si odvezli porážku. Každopádně to byl skvělý fotbalový zápas, který si zasloužil vysokou pozornost.Hrotovice teď budou chtít udržet svou výkonnost a pokračovat ve vítězné sérii, zatímco Stařeč se bude snažit zlepšit své výsledky a znovu se dostat do boje o horní příčky tabulky. Fotbalová sezóna ještě bude pokračovat, a tak můžeme očekávat další vzrušující zápasy a překvapení na hřištích.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Laštovička Pavel, trenér: Náš výkon byl hodně za naším očekáváním, ale tři body se počítají a náš posun na první místo je paráda. Během zápasu jsme se hledali, přihrávky nám moc nešly, ale proměňovali jsme šance a fotbal se hraje na góly a ty jsme dali dnes tři. Jinak musím pochválit kluky ze Starče, je to kvalitní tým a určitě nemá co dělat na 12. místě, za mě budou okupovat první polovinu tabulky.

TJ Sokol Stařeč
Špaček Milan, trenér: Stále nás trápí finální přihrávka a zejména proměňování i těch nejvyloženějších šancí. Za předvedenou hru v samotném poli musím tentokrát hráče pochválit a není třeba hledat nějaké chyby. Mužstvo pracovalo jako celek kompaktně, bojovně a bez hrubých chyb. Chyběla nám pouze lehkost a klid při zakončování. Výsledek tentokrát určitě neodpovídá obrazu hry a předvedenému výkonu. Minimálně bod jsme si měli z Hrotovic odvést, ale musím pouze zopakovat, že k úspěchu povede zejména proměňování šancí, na čemž musíme hodně zapracovat.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - M. Svoboda [-] , M. Blatný [-] (60. P. Padělek [-] ) , T. Ondráček [-] , J. Kučera [-] , J. Petřek [-] (60. J. Votava [-] ) , P. Hrobař [-] (80. M. Mlejnek [-] ) , Z. Kovář [-] , L. Škoda [-] , F. Pekárek [-] (85. T. Novotný [-] ) , T. Hadraba [-]

TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - K. Janík [-] , P. Špaček [-] (82. Z. Barák [-] ) , . Havlíček [-] , R. Ježek [-] , M. Bříza [-] , D. Lorenc [-] (82. R. Přikryl [-] ) , M. Linhart [-] , J. Zejda [-] (82. D. Kašiár [-] ) , F. Strouha [-] , R. Valíček [-] (82. L. Ježek [-] )

Hráči zápasu: Z. Kovář - M. Linhart .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - CHROMÝ Karel, FIALA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice jedou na vítězné vlně, za to Starči se vůbec nedaří. Stařeč určitě nepatří tam, kde se momentálně nachází. Ono se to jednou zlomí a fotbalisté Starče budou tabulkou stoupat. Doufám, že to nebude v tomto zápase s Hrotovicemi.
Favorit utkání je jasný, tím jsou domácí Hrotovice.
Za mě výhra domácích 3:0. Branky: 2x Blatný, 1x Votava.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích