L. Veselý 69.
J. Dubský 73. (p.)
2:2
(0:0)
54. J. Houserek (vl.)
77. T. Čech (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V remizovém zápase v Nových Syrovicích byly k vidění dvě proměněné penalty a jeden vlastní gól


Branky


69. L. Veselý , 73. J. Dubský (p.) - 54. J. Houserek (vl.) , 77. T. Čech (p.)
14

Fotbalové utkání mezi týmy Nové Syrovicemi a Valčí přineslo spoustu vzrušení a dramatických okamžiků. Zápas skončil remízou 2:2 a byl plný zajímavých momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První poločas tohoto zápasu byl plný vzrušení a oboustranného úsilí o získání vedení. Již od prvních minut bylo jasné, že oba týmy chtějí bodovat. Nové Syrovice se snažily využít domácího prostředí a začaly útočit, ale obrana Valeče stála pevně a brankář oboustranu zachránil od několika situací.

Oba celky se prosadily dvakrát

První branka padla až v 54. minutě, a to do vlastní sítě domácího týmu, když Jiří Houserek nešťastně zakončil míč do vlastní brány, a tím poslal Valeč do vedení 1:0. Domácí hráči se však nenechali odradit a začali tlakem směrem k brance soupeře. O vyrovnání se postaral Libor Veselý v 69. minutě, když dokázal zakončit útočnou akci týmu Nové Syrovice a srovnat skóre na 1:1. Tímto momentem se hra stala ještě zajímavější a napínavější.

O několik minut později, konkrétně v 73. minutě, byl na řadě Jakub Dubský, který se postavil k pokutovému kopu. S přesností střelce dokázal prostřelit brankáře soupeře a poslal tak domácí tým do vedení 2:1. Však i hostující tým získal možnost srovnat skóre z pokutového kopu, a to v 77. minutě. Tomáš Čech se postavil k míči a bezpečně proměnil penaltu, čímž upravil výsledek na konečných 2:2.

Celý zápas byl plný náročných momentů a bojovného fotbalu ze strany obou týmů. Diváci se mohli těšit na góly, akci a dramatické okamžiky na obou stranách hřiště. Remíza 2:2 nakonec spravedlivě odrazila průběh a kvalitu tohoto fotbalového zápasu.



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Vyrovnané utkání plné nepřesností.Umíme podat lepší výkon,ale díky bojovnosti jsmeutkání nakonec dovedli asi ke spravedlivé remíze!



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - D. Růžička [-] (18. M. Havelka [-] ) , J. Dubský [-] , M. Sosnar [-] (76. J. Tržil [-] ) , M. Procházka [-] , V. Tříletý [-] , J. Pojezný [-] , R. Janoušek [-] , J. Houserek [-] , L. Veselý [-] , J. Železný [-] (85. O. Sosnar [-] )

SK Valeč
A. Diviš [-] - T. Pačinek [-] , F. Strohmer [-] (46. F. Padělek [-] ) , P. Zikán [-] (90. D. Procházka [-] ) , J. Ludvík [-] , M. Mašíček [-] , T. Čech [-] , J. Kremláček [-] , M. Kopuletý [-] (76. T. Vítámvás [-] ) , D. Pipek [-] (46. T. Diviš [-] ) , D. Cabejšek [-]

ŽK: 33. D. Pipek , 47. T. Diviš .
Hráči zápasu: L. Veselý - T. Čech .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - VRZÁČEK Josef, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zajímavé utkání z vršku tabulky. Syrovice doma umí potrápit každého a nad Valčí zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Opět pro mě velká neznámá. Tipuji ale Syrovice, podobně jako jejich sousedy z Třebelovic. Domácí půda bude znát.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích