Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov neudržel dvougólový náskok s Horním Újezdem, ale bral alespoň svůj první bod


Branky


14

Ve vzrušujícím fotbalovém utkání mezi týmy Chlístov a Horní Újezd se diváci dočkali skvělého zážitku. Domácí tým, Chlístov, nastoupil s velkým odhodláním získat tři body, zatímco hostující Horní Újezd chtěl ukázat svou sílu a odejít s vítězstvím. Nakonec si oba celky body rozdělily za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Slunečné až letní počasí bylo připraveno v Chlístově na utkání 6 kola Okresního přeboru – domácí hostili Horní Újezd.
Domácí chtěli konečně bodovat do utkání vstoupili soustředěně s cílem hlavně neinkasovat a eliminovat útočnou hrozbu soupeře. Hosté se v úvodu utkání potýkali s nepřesností v rozehrávce. Postupně se víc do hry dostávali domácí v 16 minuté Kocmánek prodloužil dlouhý balón ten si za obranou našel Pokorný a sám před zaskakujícím brankářem Ošmerou nezaváhal 1-0. O čtyři minuty později byl faulován agilní Pokorný k přímému kopu se postavil Wortner a nepříjemným „koníčkem" zaskočil hostujícího gólmana 2-0. Hosté se po dvou gólech chvíli vzpamatovávali, ale poté začali přebírat iniciativu, hrozil zejména nejlepší střelec loňského ročníku OP Šimon Čermák, který byl u všech nebezpečných akcí hostů. Domácí vzdorovali i díky famózním zákrokům Hagaru, který nedovolil soupeři skórovat ani z nejvyloženějších příležitostí. Naopak gól mohli přidat domácí, obraně hostů dělal velké problémy rychlonohý Pokorný v závěru druhé půle ho v samostatném útoku vychytal Ošmera. Další Pokorného střela skončila na tyči do kabin se šlo za stavu 2-0 pro domácí

Hosté alespoň vyrovnali

Hostům se povedlo vrátit do zápasu hned po přestávce Čermákem snížili na 1-2 okamžité po rozehrávce. Domácí, ale také přispěchali s rychlou odpovědí na vápně se dostal k míči Jarda Ježek hezky se uvolnil a tečovaná střela skončila v brance - domácí vedli opět o dva góly. Dvougólové vedení nevydrželo dlouho a hned v 51minutě nadvakrát propasíroval míč do branky opět Čermák a hosté byli opět ve hře. Po divokém úvodě se hra trochu uklidnila domácí se soustředili na bránění jednogólového náskoku. Otázkou bylo komu v náročném teplém počasí zůstalo víc sil. Újezd se tlačil za vyrovnáním s přibývajícím časem se tlak hostů stupňoval, vyvrcholil v 83 minuté kdy přetažený center, který již směroval za brankovou čáru dokázali hosté vrátit do 16tky přesně na kopačku Hanáka který srovnal na 3-3. Do zajímavé pozice se dostali i domácí střelu Michala Kuchaříka z dobré pozice ale hostující obrana zblokovala. V závěru zápasu se hosté snažili strhnout vítězství na svou stranu, domácí vápno několikrát hořelo, ale již bez gólového efektu. V zajímavém utkání se tak zrodila remíza 3-3.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Dneska jsme do utkání vstoupili dobře, poločasové vedení 2-0 možná mohlo být i vyšší. V druhé půlce jsme soupeři povolili brzo se vrátit do utkání, a nakonec jsme se v závěru báli i o bod i když dneska byli hodně blízko i 3 body. Mrzet nás můžou hlavně nevyužité gólové šance z první půlky. Proti Újezdu jsme podali dobrý bojovný výkon, kluci zápas odmakali výkon potřebujeme zopakovat i v dalších zápasech.

TJ Sokol Horní Újezd
Hradecký Pavel, hráč: Chlístov patří mezi naše neoblíbené soupeře a také se to nakonec potvrdilo. Za opravdu velkého horka se hrál ne příliš oku lahodící fotbal. Domácí vedli díky povedené pětiminutovce 2:0 a nám se nedařil vstřelit gól. I z opravdu dobrých pozic. Druhý poločas začal 2 povedenými rozehrávkami a bylo to rázem 3:1. Nechtěli jsme odjet s prázdnou a soupeře zatlačili, povedlo se pouze vyrovnat. Na vstřelení vítězné branky už oběma týmům chyběli síly a z naší strany i přesnost.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - P. Příhoda [-] , D. Brestovský [-] (75. M. Svoboda [-] ) , J. Seifert [-] , F. Wortner [-] (85. D. Holík [-] ) - Z. Nováček [-] (56. V. Kučera [-] ) , M. Rygl [-] (75. P. Brestovský [-] ) , M. Kuchařík [-] , J. Ježek [-] , K. Kocmánek [-] , J. Pokorný [-] - -

TJ Sokol Horní Újezd
M. Ošmera [-] - M. Řezáč [-] , T. Vávra [-] (82. R. Durda [-] ) , J. Pivoňka [-] , A. Bartes [-] , J. Homolka [-] , V. Pavlík [-] , Š. Čermák [-] , M. Čermák [-] , P. Ciprys [-] (75. V. Štaffa [-] ) , A. Svoboda [-] (65. J. Hanák [-] )

ŽK: 85. P. Příhoda , 90. M. Svoboda .
Hráči zápasu: F. Wortner - M. Čermák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FRANC Miloš - ŠÍN Martin, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady by měli zvítězit hosté z Horního Újezdu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

S Chlístovem i s Újezdem už jsem tu čest měl, a když se kluci z Újezda dobře slezou, pak nevidim důvod ke ztrátě bodů. Hráďa vychytá čistou nulu.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů