Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

57. minut nic a pak během čtvrthodinky padlo pět branek a na konci zápasu radost Výčapů z výhry


Branky


15

Výčapy-Nové Syrovice vyhrály v těsném utkání nad soupeřem z Nových Syrovic v poměru 3:2. Zápas nabídl divákům plno vzrušení a gólů, přičemž všechny branky padly až v druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První poločas zůstal bezbrankovým, ale druhý poločas rozproudil nadšení na obou stranách hřiště.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Ondřej Dufek otevřel skóre v 57. minutě, když dokázal překonat brankáře soupeře a poslal Výčapy-Nové Syrovice do vedení 1:0.Branky se začaly střídat rychle. O pouhé dvě minuty později Robin Janoušek srovnal na 1:1, což udrželo v napětí fanoušky obou týmů. V 67. minutě pak přišel další zvrat, kdy Richard Zmeškal poslal domácí tým znovu do vedení, tentokrát 2:1. O pouhé dvě minuty později se opět do střelecké listiny zapsal, tentokrát David Zmeškal, a tímto gólem zvýšil náskok Výčapy-Nové Syrovice na 3:1. Branka Robina Janouška z Branky v 71. minutě znovu snížila rozdíl na pouze jediný gól, když bylo skóre 3:2. Branka byla však pro poslední v utkání, a tak se Výčapy radovaly z vítězství. Celý zápas byl pozoruhodný nejen kvůli dramatickým zvratům a gólům, ale také kvůli vášni a nasazení hráčů na obou stranách. Výčapy si tak odnesly cenné tři body za vítězství, zatímco Nové Syrovice se budou muset pokusit se vrátit do hry ve svých dalších zápasech.Toto utkání ukázalo, že fotbal může být nevyzpytatelný a vždy plný překvapení. Fanoušci se mohou těšit na další zápasy obou týmů a doufat, že budou pokračovat v podobně vzrušujícím výkonnostním růstu.

 



Ohlasy k zápasu



SK Nové Syrovice
Fanoušek: První poločas zůstal bezbrankovým, ale druhý poločas rozproudil nadšení na obou stranách hřiště. Toto utkání ukázalo, že fotbal může být nevyzpytatelný a vždy plný překvapení.



Sestavy


Sokol Výčapy
D. Rousek [-] - J. Jonáš [-] (46. R. Nikrmajer [-] ) , M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , R. Zmeškal [-] (88. M. Kouřilek [-] ) , O. Dufek [-] , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , S. Merta [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-]

SK Nové Syrovice
L. Nejerál [-] - M. Procházka [-] , J. Vlček [-] (67. J. Tržil [-] ) , V. Tříletý [-] , J. Pojezný [-] , R. Janoušek [-] , J. Houserek [-] , T. Lang [-] , L. Veselý [-] , M. Havelka [-] (79. J. Železný [-] ) , M. Havelka [-]

ŽK: 43. J. Pojezný , 83. M. Procházka .
Hráči zápasu: O. Dufek - R. Janoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - ESTERKA Jan, SEMERÁD Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Zápas dvou týmů ze špice tabulky. Tady to skončí remízou.