1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 14:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovicím stačila k výhře proti Starči jediná branka


Branky


15

Fotbalisté Hartvíkovic zvítězili nad Starčí 1:0 a připsali si druhou výhru sezóny 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

První zářijový víkend svedl proti sobě v okresním přeboru celky domácích Hartvíkovic a proti nim družstvo Starče. Vzhledem k probíhajícímu pouťovému víkendu byli domácí hráči značně namotivováni a měli chuť předvést, co nejlepší výkon.Do zápasu však o něco lépe vstoupili hosté. Hned v první pětiminutovce se po rychlém přenesení na levou stranu hřiště ocitl v nadějné šanci hráč Starče, avšak mířil vedle. Na druhé straně se hned v zápětí řítil sám na bránu Jakub Sýkora. Při postupu na něj spadl hostující obránce a srazil ho k zemi, ale rozhodčí nevyhodnotil zákrok jako penaltový. Další průběh zápasu nabízel spíše jenom náznaky šancí bez většího nebezpečí pro oba brankáře. Vyjímkou byla 24. minuta, kdy milimetrovou přihrávkou za obranu našel David Kopuletý nabíhajícího Nováčka, který přehodil brankáře a zakončil do nikým nestrážené branky – 1:0. Z 1. poločasu pak snad stojí za zmínku větší počet rohových kopů Starče, které nebyli proměněny v gól a na druhé straně přímý kop Davida Kopuletého, který skončil na pravé tyčce brankáře Trnky.

 

 

Ve druhém poločase již branka nepadla

V druhém poločase měl příležitost na navýšení vedení Gotvald, avšak dvakrát tváří v tvář pouze obránci bránícímu odkrytou branku selhal. S přibývajícím časem se tlak Starče sice zvyšoval, ale vyložené šance nepřicházeli. Po závěrečném hvizdu se tak mohli radovat z těsné výhry domácí.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stařeč
Špaček Milan, trenér: V utkání jsme byli určitě důraznější, měli jsme více ze hry, vypracovali si větší množství brankových příležitostí, ale pokud žádnou neproměníme, tak se prostě vyhrát nedá. K domácím se tedy připojilo fotbalové štěstíčko a podařilo se jim neinkasovat a i když byli tentokrát horším mužstvem na hřišti, tak brali všechny tři body.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] (69. M. Záviška [-] ) , D. Kopuletý [-] (90. D. Horký [-] ) , K. Sýkora [-] , V. Nováček [-] , M. Kopuletý [-] , J. Gottvald [-] (85. P. Vlk [-] ) , V. Hadraba [-] (90. M. Kafka [-] ) , M. Outulný [-] , D. Outulný [-] , R. Sýkora [-]

TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - L. Ježek [-] (74. . Havlíček [-] ) , P. Špaček [-] (76. R. Přikryl [-] ) , R. Ježek [-] , M. Bříza [-] , D. Kašiár [-] , K. Janík [-] (74. F. Strouha [-] ) , D. Lorenc [-] , M. Linhart [-] , J. Zejda [-] , R. Valíček [-]

ŽK: 53. R. Sýkora , 74. M. Kopuletý - 51. L. Ježek , 71. P. Špaček .
Hráči zápasu: P. Chalupa - R. Ježek .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - VRZÁČEK Josef, KUPSKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2023 14:21
Kde byl pan Špaček na fotbale, že píše takový nesmysly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou týmů, které mají jen 3 body. O něco více v tomto utkání věřím domácím.