Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice porazily doma v závěru Hrotovice


15

Ve vzrušujícím fotbalovém utkání mezi týmy Myslibořice a Hrotovice došlo k zajímavému vývoji, který nakonec vedl k vítězství týmu Myslibořice v poměru 4:2. Tato výhra byla zaslouženou odměnou za skvělý výkon na hřišti a nekompromisní bojovnost hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Ve druhém domácím zápase se Myslibořice střetly se sousedy z Hrotovic, tomu že se jednalo o jeden ze šlágrů kola OP odpovídala i velká divácká návštěva na zápas, hřiště bylo obsypáno diváky z obou táborů.  Zápas začali lépe domácí, kterým se dařilo míč držet na svých kopačkách a rozvíjet nebezpečné akce. Hned na úvod utkání rozhodčí Nováček odpustil proti hostům pokutový kop za jednoznačnou ruku v pokutovém území,  kterou zahrál Hrotovický stoper. O pár minut později ještě stihl stejný hráč zabránit v zakončení samostatného nájezdu Daniela Kunčíka, chvíli na to už Jan Fňukal postupoval sám na Slatinského,  kterého podržela tyčka. Další samostatný nájezd zakončil nebezpečný Fňukal těsně vedle. A tak platilo staré známé "nedáš,  dostaneš", po nepříjemném volném přímém kopu, Hruška jen vyrazil míč před sebe, u kterého byl nejdříve důrazný Tomáš Ondráček a otevřel tak skóre zápasu.  Na obrazu hry se ovšem nic nezměnilo,  aktivnější Myslibořice se dále tlačili do zakončení,  Ludvík předložil míč Matouškovi na značku pokutového kopu, ten však trestuhodně přestřelil branku. V 36. minutě už ovšem Josef Matoušek sešteloval mušku a po přihrávce Filipa Hvězdy srovnal stav utkání na 1:1. Hosté se pořádně osmělili až v nastavení prvního poločasu,  když po rohovém kopu Padělek hlavou lízl břevno Hrušková branky. 

 

 

Domácí rozhodli v závěru druhé půle

V druhém poločase začal foukat vítr směrem na domácí branku a hned v 50. minutě příval druhou branku pro exTřebenického Tomáše Ondráčka,  který si poradil se svým strážcem a se štěstím o tyčku vrátil vedení hostům z Hrotovic. Vedení však hostům nevydrželo dlouho,  svůj druhý gól v zápase přidal i Josef Matoušek,  když zakončil ve skrumáži na hranici velkého vápna střelu, která zapadla do levé šibenice. Hrotovice pak promarnily dobrou šanci vedenou po své levé straně,  když se skvělým zákrokem na dvakrát blýskl Miroslav Hruška.  Povedenou střelou z dálky se prezentoval proti svému bývalému týmu Libor Šabata, jeho střelu s gólovými parametry však Slatinský chytil. Časový limit zápasu se blížil ke svému konci a už to vypadalo na dělbu bodů,  ale v 88. minutě si na nadýchaný centr Michala Šoustala naskočil Jan Fňukal a hlavou otočil zápas ve prospěch domácích Myslibořic a aby toho nebylo pro hosty málo vystihli domácí pokus hostů o rychlou rozehrávku a Jaroslav Fňukal přihrál jmenovci Janu Fňukalovi do brejku a ten už si v situaci sám na brankáře věděl rady, dlouhou kličku a střelou do prázdné branky přibalil Hrotovicím ještě jednu branku na cestu a definitivně tak pohřbil veškeré naděje na bodový zisk Hrotovic z tohohle zápasu,  kde domácí dominovali a bylo by pro ně velmi kruté,  kdyby utkání nedotáhli do vítězného konce.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Výborné utkání od všech hráčů, perfektní nasazení a přístup, když jsme si šli pro první body od první minuty zápasu, byli jsme rychleji u míče než soupeř, dařilo se nám kombinovat, dařilo se i ve vzdušných soubojích s vyššími protihráči, zkrátka jsme byli lepší ve všech ohledech a nakonec i zaslouženě zvítězili. Mrzí mě povýšené a absolutně nesportovní chování Hrotovického realizačního týmu, kteří prohru velice těžce nesli, dokonce tak, že si po utkání nepodali ruku ani semnou a ani s jedním z rozhodčích. Myslím si, že ať jsou emoce během utkání jakékoliv, konečným hvizdem rozhodčího zápas končí a všichni by se měli rozejít v přátelském duchu.

Sokol Hrotovice
Laštovička Pavel, trenér: Myslibořice hrály zákeřný fotbal, podporovaný spolu s rozhodčím otáčením faulů a z toho je výčet třech zranění na straně Hrotovic a úspěšné otočení zápasu v závěru pro Myslibořice. Pan Čapoun je hlupák, který podporuje zákeřnou hru a s tímto se neztotožňujeme. Rozhodčí Nováček, nás pískal třikrát s tímto týmem a dopadlo to podobně. Upřímně je mě líto diváků, že se na tento zápas museli dívat, protože bylo jasné od začátku, kdo potřebuje tři body.



Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - L. Macháček [-] , M. Šoustal [-] , T. Kratochvíl [-] , V. Čapoun [-] (60. P. Pachr [-] ) - D. Kunčík [-] (12. M. Ludvík [-] ) , J. Matoušek [-] , L. Šabata [-] , F. Hvězda [-] - J. Fňukal [-] , P. Vejvoda [-] (90. J. Dvořák [-] )

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - P. Padělek [-] , T. Ondráček [-] , J. Kučera [-] , L. Škoda [-] , J. Votava [-] (50. M. Mlejnek [-] ) , P. Hrobař [-] , M. Růžička [-] , M. Svoboda [-] , F. Pekárek [-] , Z. Kovář [-]

ŽK: 78. M. Ludvík - 80. T. Ondráček , 81. L. Škoda , 87. M. Růžička .
Hráči zápasu: J. Fňukal , J. Matoušek - T. Ondráček .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nováček Ivo - SVOBODA Vladimír, KRATOCHVÍL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Derby, ve kterém věřím hostům, kteří zvítězí po třetí v sezóně. Utkání bohužel bude řídit rozhodčí Nováček.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů