M. Vahila 7.
Š. Vladeka 45. (p.)
2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice vybojovala výhru s Hartvíkovicemi


Branky


7. M. Vahila , 45. Š. Vladeka (p.) - 88. D. Kopuletý
15

Rokytnice zvítězila i ve svém třetím zápase , když těsně zvítězila s Hartvíkovicemi 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Uběhlo sotva sedm minut a domácí mančaft šel do vedení, kdy si po Ferklově přihrávce připsal Vahil’a svoji pátou trefu v novém ročníku. Hráči 1.SK si před Chalupovou bránou vytvářeli další nadějné příležitosti, ovšem veškeré pokusy Vahil’y, J. Bartejse, F. Štorka či L. Hakla po rohovém kopu končily pouze v zámezí a rukavicích hartvíkovického gólmana. Rokytnice si po celý úvodní poločas držela nejtěsnější možné vedení, změna přišla v samém závěru první půle. Po faulu na J. Bartejse nařídil sudí Dědek pokutový kop, který bez problému proměnil Vladeka.

 

 

Hosté pouze snížili

Hned po návratu z kabin se ve velké šanci ocitl střelec druhé banky, Vladeka ale po Ferklově pasu přestřelil bránu. Druhá půle se odehrávala především mezi velkými vápny a další branky se více než dvě stě přítomných diváků dočkalo až v 88. minutě. Hartvíkovice sice dokázaly zásluhou D. Kopuletého snížit, ovšem ve zbývajících minutách si domácí celek jednogólové vedení pohlídal a připsal třetí výhru v sezóně. Konečný výsledek 2:1 znamenal vítězství týmu Rokytnice, který si tak připsal důležité body do tabulky. Pro hráče Hartvíkovic to byla hořká porážka, ale mohou odcházet s hlavou vztyčenou, protože předvedli statečný výkon a v druhém poločase dokázali výrazně zlepšit svou hru.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Ve třetím kole jsme přivítali na domácím hřišti Hartvíkovice, s nimiž jsou zápasy vždy velmi vyrovnané. Šli jsme brzy do vedení, když Ferkl vyslal do samostatného úniku útočníka Mariana Vahilu a ten i z poměrně velkého úhlu dokázal obstřelit hostujícího brankáře. První poločas jsme drželi míč na kopačkách a před koncem poločasu jsme z penalty zásluhou Šimona Vladeky zvýšili na 2:0. Utkání jsme mohli rozhodnout hned zkraje druhé půle, avšak neproměnili jsme velkou šanci z malého vápna. Druhý poločas se pak odehrával víceméně bez šancí na obou stranách. Když ale vypadalo, že zápas dohrajeme v klidu, podařilo se hostům vstřelit pět minut před koncem kontaktní gól. Hostující tým ožil a posledních pět minut nám připravil perné chvíle, naštěstí jsme ale dokázali odvrátit nebezpečné centry do vápna a udržet výsledek.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Štork [-] , J. Bartejs [-] (55. I. Rygl [-] ) , M. Vahila [-] (85. T. Královec [-] ) , R. Ferkl [-] (85. M. Prokeš [-] ) , F. Štork [-] (67. M. Dufek [-] ) , Š. Vladeka [-] , P. Svoboda [-] , M. Štork [-] , L. Hakl [-] , J. Hakl [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Kafka [-] (77. P. Vlk [-] ) , D. Kopuletý [-] , K. Sýkora [-] (46. J. Sýkora [-] ) , V. Nováček [-] , M. Kopuletý [-] , J. Gottvald [-] (55. M. Záviška [-] ) , V. Hadraba [-] , M. Outulný [-] , D. Outulný [-] , R. Sýkora [-]

ŽK: 78. Š. Vladeka - 59. R. Sýkora , 66. M. Záviška .
Hráči zápasu: J. Hakl - D. Kopuletý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - BUCHAR František, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Rokytnice je hodně silná a zvítězí.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích