3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice zdolaly Blatnici


Branky


14

V neděli se na stadionu v Nových Syrovicích odehrálo zajímavé fotbalové utkání mezi týmem Nové Syrovice a Blatnice. Oba týmy se snažily získat tři body, což bylo patrné od samého začátku zápasu. Fanoušci se těšili na skvělý fotbalový zážitek, kterým určitě bylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První poločas zůstal bezbrankovým, ale to neznamená, že nebyly žádné vzrušující momenty. Oba týmy se snažily o první gól, ale brankáři byli na svém místě a odmítli každý pokus. Hra byla vyrovnaná, a fanoušci si mohli užít pohled na kvalitní fotbal.

Domácí se po pauze rozstříleli

Ve druhém poločase se však situace změnila. V 49. minutě se Martin Havelka z týmu Nové Syrovice prosadil a otevřel skóre na 1:0. Tento gól dal domácím týmu větší sebevědomí a přivedl fanoušky k bouřlivým ovacím.

V 57. minutě přišel další okamžik slávy pro tým Nové Syrovice. Jakub Dubský vstřelil druhý gól zápasu a zvýšil vedení na 2:0. Tato branka už byla pro hostující tým velkým úderem, ale stále měli naději na zlepšení výsledku. Nicméně, v 83. minutě Miroslav Sosnar uzavřel skóre třetím gólem pro Nové Syrovice. To už bylo rozhodující a potvrdilo vítězství domácího týmu. Fanoušci byli nadšení a slavili s hráči na hřišti.

Celkově to bylo skvělé fotbalové utkání mezi Novými Syrovicemi a Blatnicemi. Domácí tým si zaslouženě odnesl tři body za vítězství 3:0. Blatnice se snažily, ale tentokrát to nebylo jejich utkání. Fanoušci měli co sledovat a mohou být hrdí na svůj tým. Toto utkání jistě zanechává vzrušující vzpomínky pro všechny fotbalové nadšence. Nové Syrovice tak ukázly, že budou pro každý tým nebezpečným soupeřem.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Nové Syrovice: Domácí tým si zaslouženě odnesl tři body za vítězství 3:0. Blatnice se snažily, ale tentokrát to nebylo jejich utkání. Fanoušci měli co sledovat a mohou být hrdí na svůj tým.




Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - D. Janoušek [-] , J. Houserek [-] , T. Lang [-] , L. Veselý [-] , M. Havelka [-] (78. O. Sosnar [-] ) , M. Sosnar [-] (68. M. Tuček [-] ) , J. Dubský [-] (78. J. Železný [-] ) , M. Ferdan [-] (68. J. Tržil [-] ) , M. Havelka [-] , J. Pojezný [-] (31. J. Vlček [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Hutař [-] , O. Smolka [-] (68. D. Chrásta [-] ) , J. Trnka [-] , M. Svoboda [-] , M. Trnka [-] , M. Sova [-] (80. J. Spilka [-] ) , L. Kratochvíl [-] , D. Lojka [-] (46. Z. Eberl [-] ) , Z. Nedvědický [-] (80. R. Nykrmajer [-] ) , T. Cech [-]

ŽK: 7. J. Houserek , 13. L. Veselý , 89. D. Janoušek - 25. M. Trnka , 45. D. Lojka .
Hráči zápasu: P. Novák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VELC Štěpán - ROUPEC Tobiáš, JENERÁL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání věřím domácím, kteří zvítězí.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů