Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy jasně přejely domácí Chlístov


Branky


14

Ve vzrušujícím fotbalovém střetnutí se tým Chlístov utkal s týmem Výčapy a zápas skončil výhrou týmu Výčapy 6:1 (3:1).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Do utkání s ambiciózním týmem Výčap vstoupil domácí Chlístov katastrofálně a již ve 3 minutě nedokázala domácí obrana odkopnout balon do bezpečí. Výčapy se zmocnili míče a s přehledem nabídnutou šanci využili 0-1.  Brzké vedení hosty uklidnilo v kompaktním bloku čekali na odpověď domácích. Okamžitě po zisku míče hrozili rychlými protiútoky po obou krajích hřiště. Domácí se dostali jen k několika rohům, s kterými se, ale hostující obrana bez větších problémů poradila. Golová šance přišla až v 19minutě kdy si přesný Wortnerův pas naběhl Michal Kuchařík míč si hodil kolem hostujícího golmana, ten ho fauloval následoval pokutový kop, který s přehledem proměnil domácí kapitán Wortner. Výčapy hned po rozehrávce získali rohový kop. Roh rozehráli nakrátko sřílenený centr Martina Semeráda proletěl pokutovým územím a zapadl za vzdálenější tyč 1-2. V dalším průběhu první půlky byli nebezpečnější hosté prosadili se až po další hrubé chybě v domácí rozehrávce, kterou potrestal Dufek a uzavřel tak na poločasových 1-3.

Hosté ještě skóre navýšili

Domácí nastoupili do druhé půlky s cílem zdramatizovat nepříznivě se vyvíjející utkání. To ale nepřipustil David Zmeškal hned v 50minutě po parádním sólu přidal 4 gól hostů. A o držiteli 3 bodů již nikdo nepochyboval. Domácí se s přibývajícím časem a ubývajícím silami vytráceli z hřiště. Otázkou bylo už jen kolik gólů s chutí hrající hosté přidají. V 60 a 66 minutě pohodlně doklepával do prázdné branky Vojtěch Nikrmajer a zvýšil již na 1-6. Do konce utkání již další gól nepadl, hosté některé slibné akce nedotáhli do gólové konce jiné dokázal eliminovat domácí obrana s golmanem. Za zmínku stojí ještě hezká Ježkova střela, která se od břevna odrazila před brankovou čáru.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Soupeř nás dnes bohužel jednoznačně přehrál jak po technické, tak fyzické stránce. Dost jsme mu to dneska ulehčili velkým množstvím chyb v naší rozehrávce.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - D. Brestovský [-] , Z. Nováček [-] (74. F. Krutiš [-] ) , P. Příhoda [-] , F. Wortner [-] - M. Kuchařík [-] , V. Kučera [-] (46. P. Brestovský [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Ježek [-] , K. Kocmánek [-] - - F. Kučera [-] (56. P. Tkaný [-] )

Sokol Výčapy
D. Rousek [-] - M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , O. Pánek [-] , R. Zmeškal [-] (71. L. Nikrmajer [-] ) , O. Dufek [-] (54. J. Jonáš [-] ) , J. Kopeček [-] (71. R. Nikrmajer [-] ) , D. Zmeškal [-] , S. Merta [-] , L. Jeleček [-] (54. R. Večeřa [-] ) , V. Nikrmajer [-] (71. M. Kouřilek [-] )

ŽK: 44. J. Pokorný , 49. F. Kučera , 64. P. Příhoda - 19. D. Rousek , 44. D. Zmeškal .
Hráči zápasu: D. Zmeškal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - RYGL Jaromír (N), RYGL Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Výčapy o 2 branky zvítězí.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů