3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice otočily zápas s Valčí


Branky


61. K. Tesař , 76. M. Máca , 78. M. Nesiba - 21. P. Zikán , 82. P. Zikán
15

Ve vzrušujícím fotbalovém zápase mezi Třebelovicemi a Valčí se fanoušci dočkali skvělého sportovního výkonu. Obě týmy bojovaly až do poslední chvíle a zápas nabídl mnoho emocí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Ve třetím kole přivítaly domácí Třebelovice nováčka soutěže Valeč a od začátku se hrál pohledný fotbal. Šance se střídaly na obou stranách a divákům se fotbal nahoru dolů musel líbit. Domácí nejprve zahodili šance Jurkem, Liškou a na druhé straně se zase vytáhl domácí Nesiba proti Zikánovi. Fotbal se hrál nadále nahoru dolů a ve 21. minutě se hosté dostali díky hlavičce Zikána do vedení – 0:1. Domácí se nadále tlačili do šancí, ale vše skončilo špatnou finální přihrávkou, nebo míč sebral Diviš a ta se šlo do kabin za stavu 0:1..

 

 

Domácí otočili vývoj druhé půle

Do druhé půle domácí vběhli odhodlaní utkání otočit, ale nadále se trápili v koncovce. Zlom zápasu nastal v 60. minutě, kdy Diviš nešťastně zahrál rukou mimo PK a byl vyloučen. Trest to byl dvojitý, protože z nařízeného volného kopu se prosadil Tesař – 1:1. Domácí se nadále tlačili v převaze za vedoucí brankou, které se dočkali po akci Rakušan, Máca v 76. minutě – 2:1. O dvě minuty později už domácí vedli 3:1, kdy se přes celé hřiště trefil domácí brankář Nesiba  3:1. V závěru utkání se hostující Valeč dokázala prosadit ještě jednou díky Zikánovi, ale tíženou vyrovnávací branku se jim vstřelit nepodařilo, a tak tři body zůstaly v Třebelovích. Valeč si tak připsala první ztátu bodů, kterou bude chtít určitě napravit v příštím kole.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Velmi těžké utkání. Rozhodující byla červená karta, kdy jsme poté utkání dokázali otočit. Soupeři děkuji za férové utkání a přeji hodně štěstí v sezoně.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] , D. Smetana [-] , M. Máca [-] , R. Jurka [-] , J. Rakušan [-] (90. D. Vala [-] ) , J. Jurka [-] (79. D. Janíček [-] ) , J. Sedláček [-] , K. Skoumal [-] , M. Liška [-] (83. M. Kabelka [-] ) , K. Tesař [-]

SK Valeč
A. Diviš [-] - T. Pačinek [-] , D. Pipek [-] , T. Slatinský [-] , O. Kopuletý [-] (86. T. Vítámvás [-] ) - M. Mašíček [-] (59. M. Dufek [-] ) , T. Čech [-] , J. Kremláček [-] , M. Kopuletý [-] - D. Cabejšek [-] (90. P. Chládek [-] ) , P. Zikán [-] -

ŽK: 38. M. Máca , 91. D. Smetana - 43. J. Kremláček , 86. O. Kopuletý . ČK: 59. A. Diviš .
Hráči zápasu: K. Tesař - P. Zikán .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - VÁCLAVEK Jan, BUCHAR František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté z Valče potvrdí svoji výbornou formu a zvítězí i v Třebelovicích.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů