5:6
(2:4)
13. Z. Eberl
30. M. Sova
41. M. Sova (p.)
44. M. Sova
56. M. Trnka
65. M. Sova
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Chlístově skončila výhrou Blatnice


Branky


21. J. Pokorný , 37. F. Wortner , 47. F. Wortner (p.) , 71. M. Svoboda , 82. F. Wortner - 13. Z. Eberl , 30. M. Sova , 41. M. Sova (p.) , 44. M. Sova , 56. M. Trnka , 65. M. Sova
16

Blatnice zvítězila na půdě Chlístova po divoké přestřelce 5:6

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

 

Chlístov vs Blatnice report Odesílatel Michal Granat Adresát radim.prochazka@fotbalunas.cz Datum Dnes 07:44     Ahoj Radime posílám report z nedlního utkání s Blatnicí, zdravím   M.  

Teplé letní počasí čekalo na hráče Blatnice a Chlístova, kteří po vzájemné dohodě přesunuli utkání z původní soboty v Blatnici na neděli v Chlístově.
Již úvod utkání naznačil že obě mužstva mají chuť útočit a diváky čeká zajímavý zápas. Od úvodu domácím dělal problémy zejména útočný tandem hostů Sova, Eberl, kteří byli vydatně podporovaní Jiřím Trnkou. První šance Sovu zůstala neproměněná, nenápadnou střela Nedvědického lízla tyčku z venkovní strany. Postupně se k slovu dostávali i domácí aktivní byli zejména Pokorný a Michal Kuchařík. Pokorný na pravé straně zakombinoval s Filipem Kučerou ten našel ve vápně nekrytého Michala Kuchaříka, který ale branku hostů přestřeli. Další nebezpečnou Sovovu akci již v gólově zužitkoval Eberl a poslal hosty v 13minuté do vedení. Domácí přispěchali s odpovědí hned 21 minutě kdy Wortner přesným pasem našel rozběhnutého Pokorného ten si míč ukázkově zpracoval a přeloboval vybíhajícího golmana 1-1. V dalším průběhu se odstartovali gólové hody, načal je Kanonýr Milan Sova, který dotlačil do sítě nenápadnou akci v 30 minutě 1-2. Domácí se opět snažili o rychlé vyrovnání, Wornterův zkrácený roh skončil na tyči z následného závaru domácí nedokázali míč dotlačit do branky. Vyrovnání přišlo v 37minutě Wortner precizně zatočil rohový kop přímo do branky hostů 2-2. Domácí se z vyrovnání netěšili dlouho za tři minuty doslova nabídli hostům penaltu kanonýr Sova nabídkou nepohrdl a bezpečné proměnil 2-3. Domácí byli po gólu opaření a před poločasem přidal ještě jeden hřebík Sova a do kabin se šlo za stavu 2-4.

Domácí dokázali alespoň snížit

Úvod druhé půlky začali domácí aktivně, hned v 47minuté vybojoval penaltu Michal Kuchařík, Franta Wortner snížil opět na rozdíl ječného gólu. Domácí se snažili zápas zvrátit, Pokorného balón si našel Michal Kuchařík, ale jeho zakončení se nevešlo mezi 3 tyče. Domácí se tlačili do útoku, hrozili zejména ze standardních situací. Hostům se otvírali prostory na rychlé brejky po jednom z nich se povedlo zastavit Jiřího Trnku jen faulem. K přímému kopu se postavil Michal Trnka, zahrál ho ideálně do levého horního rohu jinak standardně spolehlivé chytající Hagara v domácí brance neměl šanci 3-5. když v 65minutě Sova zamotal hlavu snad třem bránícím domácím hráčům a zvýšil již na 6-3 zdálo se být vymalováno. Ale domácí se ještě nadechli, v 74 minuté si pro míč téměř až k půlící čáře přišel Miroslav Svoboda dvakrát si jej posunul k soupeřové brance vystřelil roura z dobrých 35 metru zapadla do šibenice hostující branky 4-6. V 82 minutě zahrávali domácí standardní situaci z výhodné pozice, kapitán Wortner zakroutil míč přesně za tyč 5-6 a domácí byli opět ve hře alespoň o bod. Do konce utkání, v kterém jinak solidně pískající rozhodčí navzdory několika střídáním a potřebným přestávkám k osvěžení nastavil pouze 1 minutu se už domácím srovnat nepovedlo.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Nestranný divák si určitě přišel na svoje, hodně branek, krásné góly z přímáků, výstavní rána z dálky, gól přímo z rohu, fotbal nahoru dolu. Ve stánku studené pivo co víc si přát. Nám bohužel ani 5 vstřelených gólů nestačilo ani na bodík. Musíme zapracovat na hodně věcech. Pozitivem je že i za stavu nepřiznivého 3-6 jsme se dokázali zvednout, a ještě se do utkání vrátili




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - D. Holík [-] (46. D. Brestovský [-] ) , P. Příhoda [-] , J. Seifert [-] (67. P. Brestovský [-] ) , F. Wortner [-] - J. Pokorný [-] , M. Kuchařík [-] , J. Ježek [-] , K. Kocmánek [-] - M. Svoboda [-] - F. Kučera [-] (36. P. Tkaný [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - O. Smolka [-] (82. R. Nykrmajer [-] ) , J. Trnka [-] , J. Šimek [-] (74. J. Spilka [-] ) , Z. Eberl [-] , M. Trnka [-] , M. Sova [-] , L. Kratochvíl [-] , D. Lojka [-] , Z. Nedvědický [-] (77. D. Chrásta [-] ) , T. Cech [-]

ŽK: 55. D. Brestovský , 68. P. Brestovský , 72. J. Ježek , 91. J. Pokorný - 20. D. Lojka .
Hráči zápasu: M. Sova .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - VRZÁČEK Josef, ŠÍN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady asi všechny překvapím, ale Chlístov doma nedá kůži zadarmo. Za mě těsná výhra domácích.

Tip: výhra hostů