Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice jasně přehrála Stařeč


Branky


12. F. Štork , 28. F. Štork , 48. F. Štork , 50. M. Vahila , 69. M. Dufek , 86. I. Rygl , 89. Š. Vladeka - 17. P. Špaček
16

Ve šlágru kola ukázly Rokytnice proti Starči po jasné výhře 7:1, že budou patřit k aspirantům na postup

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Za úmorného vedra se v neděli 20. srpna střetly po pěti letech v mistrovském utkání dvě nedaleké obce, Rokytnice a Stařeč. Hned úvod zápasu přinesl pro aktivní domácí tým první šance, ty však neskončily vstřeleným gólem. Z branky se fanoušci Rokytnice radovali až ve 13. minutě, kdy Ferklovu střelu tečoval na malém vápně sedmnáctiletý F. Štork a otevřel skóre utkání. Fotbalisté Starče se ale nevzdali a již za čtyři minuty přišlo po Špačkově hlavičce vyrovnání. Stejný hráč o chvíli později zahrozil ještě jednou, jeho nenápadnou střelu ale dokázal gólman Hobza nohou vyrazit. Tímto momentem opět ožil domácí mančaft. Ve správný čas na správném místě byl ve 28. minutě střelec úvodní branky Štork a vrátil svému týmu vedení. Hráči v modrých dresech si vypracovávali další šance, ovšem střely Vahil’y a Ferkla zvládl brankář Trnka vyrazit na roh. Před koncem první půle udeřila Rokytnice ještě jednou, po Vladekově přihrávce zkompletoval hattrick Štork. 

 

Domácí se po pauze rozstříleli

Druhá půle volně navázala na úvodních pětačtyřiceti minut a hráči 1.SK pět minut po návratu z kabin zvýšili na 4:1. Ferklovu střelu stařečský Trnka pouze vyrazil a útočník Vahil’a si z dorážky připsal čtvrtou branku v nové sezóně. Do konce utkání se skóre navýšilo ještě třikrát. V 69. minutě se po přihrávce dorostence M. Štorka prosadil taktéž dorostenec, střídající Dufek. Další branky přišly až v samém závěru utkání. Pět minut před koncem základní hrací doby přeloboval střídající Rygl gólmana a na konečných 7:1 uzavřel výsledek v 89. minutě z přímého kopu Vladeka.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Zápas se hrál za šíleného vedra, a ač výsledek vypadá jednoznačně, stál hráče spoustu sil, protože stařečtí hráči zápas nesložili a byli houževnatí do posledních chvil. Všem hráčům bych chtěl poděkovat za to, jakým výkonem se prezentovali – hráli jsme týmově, trpělivě a disciplinovaně.

TJ Sokol Stařeč
Špaček Milan, trenér: Za předvedený výkon jsme si však nic jiného nezasloužili a musím pouze poblahopřát soupeři za zisk tří bodů a zejména za předvedený výkon, který dle mého názoru odpovídal přinejmenším úrovni krajské soutěže.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Vahila [-] (66. M. Dufek [-] ) , R. Ferkl [-] (64. M. Štork [-] ) , J. Syrový [-] (46. I. Rygl [-] ) , F. Štork [-] (46. J. Bartejs [-] ) , D. Tomek [-] , Š. Vladeka [-] , P. Svoboda [-] , M. Štork [-] , L. Hakl [-] , J. Hakl [-] (80. M. Prokeš [-] )

TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - L. Ježek [-] , P. Špaček [-] , P. Stuchlík [-] , M. Bříza [-] , D. Kašiár [-] , K. Janík [-] (73. M. Ježek [-] ) , D. Lorenc [-] , M. Linhart [-] , J. Zejda [-] , F. Strouha [-] (35. Z. Barák [-] )

ŽK: 62. J. Bartejs , 68. P. Svoboda .
Hráči zápasu: F. Štork .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nováček Ivo - SVOBODA Vladimír, SUCHÁNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Rokytnice je v mých očích spolu s Hrotovicemi velkým favoritem celé soutěže. Stařec moc neznám, hrávala dlouho dobu I.B. třídu.
V tomto utkání to vidím na výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů