3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice na úvod zdolaly Hartvíkovice


Branky


17

Nové Syrovice porazily Hartvíkovice ve vzrušujícím zápase s výsledkem 3:1. Od samého začátku to byl dynamický souboj, který přinesl spoustu akce a gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V úvodním kole nové sezóny přivítaly na vlastním hřišti fotbalisté Nových Syrovic a Hartvíkovic. Dal se očekávat na úvod velmi zajímavý a vyrovnaný zápas. Ten kdo dorazil na zápas později mohl litovat. Hned ve 2. minutě se totiž Jakub Dubský chopil příležitosti a poslal míč do sítě, otevírajíc skóre zápasu na 1:0 ve prospěch Nových Syrovic. Tento rychlý gól položil základy pro vzrušující utkání.

Libor Veselý se postaral o další zásah v 34. minutě, když se mu podařilo zvýšit náskok týmu na 2:0. Nové Syrovice tak byly na správné cestě k vítězství.

Hartvíkovice však nechtěly zůstat pozadu a v 42. minutě se Jiří Gottwald zasloužil o snížení skóre na 2:1. Tento gól vrátil naději do hry a zajistil napínavý závěr prvního poločasu.

Domácí ještě skóre navýšili

 

Ve druhém poločase se opět uplatnil Jakub Dubský, když se v 48. minutě prosadil gólově a poslal míč podruhé za záda brankáře Hartvíkovic -3:1. Tímto gólem se skóre ustálilo na konečném výsledku 3:1 ve prospěch Nových Syrovic. Ve zbytku zápasu střelecký prach obou týmů vyschlé, což ale nakonec nemuselo vůbec mrzet domácí Nové Syrovice, které tak na úvod sezóny vstoupily skvěle. Celkově šlo o vysoce napínavý a dobře odehraný zápas, který nabídl divákům spoustu emocí a gólů. Nové Syrovice si po tomto vítězství připsaly cenné body a mohou být pyšné na svůj výkon na hřišti.



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: Naše vstupy do obou poločasů byly vážně tragické. Bohužel jsme kombinací nekoncentrovanosti a nedúrazu umožnili domácím odskočit a celou dobu jsme pak museli dotahovat. Některé naše útočné akce sice byly velice nadějné, ale bohužel nám scházel klid v koncovce. Do příštího zápasu, tak máme hodně co zlepšovat, ale byly i momenty na kterých můžeme stavět.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - D. Růžička [-] (89. O. Dubský [-] ) , M. Sosnar [-] (89. M. Dubský [-] ) , J. Dubský [-] (81. J. Tržil [-] ) , R. Janoušek [-] , M. Ferdan [-] (81. M. Havelka [-] ) , L. Veselý [-] , M. Havelka [-] (60. V. Tříletý [-] ) , J. Houserek [-] , J. Pojezný [-] , M. Procházka [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Kopuletý [-] , J. Sýkora [-] (63. M. Záviška [-] ) , V. Nováček [-] , M. Kopuletý [-] , D. Horký [-] (46. M. Kafka [-] ) , J. Gottvald [-] , V. Hadraba [-] (81. P. Vlk [-] ) , M. Outulný [-] , D. Outulný [-] , R. Sýkora [-]

ŽK: 69. M. Procházka , 69. J. Dubský - 67. D. Outulný .
Hráči zápasu: J. Dubský - J. Gottvald .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - JENERÁL Petr (N), LANG Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

V Syrovicích se hraje všem soupeřům špatně a věřím, že domácí zvítězí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů