Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Nebušice po sestupu doma těsně porazili Aritmu B


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili v první půli slušný náskok

V tomto utkání se utkaly týmy, které ještě minulou sezonu nastupovali ve stejně soutěži o patro výš, čili v 1.A třídě. Oba týmy se přetahovaly o to, kdo sestoupí, ve finále sestoupili oba. Uvidíme, zda-li tuto sezonu uvidíme tyto týmy jak se přetahují o postup. Že by o to měli domácí zájem potvrdily hned zkraje zápasu, kdy se dvěma brankami ujali vedení. Konkrétně v 7. minutě zásluhou Bareše a poté v 15. minutě díky Červenkovi. Hrál se bojovný a rychlý fotbal.

Ve 43. minutě snížil hostující Linhart. Jenže tzv. gól do šatny z domácími příliš neotřásl a reagovali na to stejným způsobem. Hned o minutu později se ve 44. minutě totiž prosadil Ječný a vrátil tak Nebušicím dvoubrankové vedení.

V druhé půli se Aritmě B podařilo pouze snížit na rozdíl jediné branky

Domácí vstoupili do druhé půle s taktikou nedostat branku a udržet vedení. Bylo patrné, že se zatáhli a čekají s čím přijdou hosté. Tento fakt ještě umocnilo vyloučení po druhé žluté kartě Michala Kulhavého ze 62.minuty. Tím se otevřela šance pro hosty něco udělat s výsledkem, ovšem jejich tlak nepřinášel žádné větší šance. Domácí bránili pozorně a svědomitě. Menší naději na vyrovnání přinesl až v 86.minutě opět Jakub Linhart, který snížili na 2:3 z pohledu hostů. Ukázalo se ovšem, že to přišlo pozdě, a tak se z cenného vítězství na úvod sezony radovali domácí. Ti možná uvítali nový systém elektronických zápasů, který by měl předejít administrativním chybám a následným kontumacím zápasů, kterým se v minulé sezoně nevyhli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nebušice
František Brikner ( sekretář - Nebušice): Jsme rádi, že po sestupu jsme vyhráli. Je to důležité pro sebevědomí hráčů. Zápas jsme vyhráli podle mě zaslouženě, i když jsme dohrávali v oslabení.




Sestavy


TJ Sokol Nebušice
F. Pechr [-] - J. Pavlů [-] , M. Kulhavý [-] , L. Kulhavý [-] , K. Kos [-] (75. J. Hubinec [-] ) , T. Přerost [-] - J. Ječný [-] (90. P. Andráško [-] ) , D. Čermák [-] , R. Bareš [-] - J. Červenka [-] , J. Jelínek [-] -

SK Aritma Praha B
D. Švihel [-] (46. K. Diviš [-] ) - J. Nový [-] , M. Veliký [-] , V. Šimsa [-] , D. Kucharský [-] , J. Linhart [-] , P. Mareš [-] (71. A. Obusanya [-] ) , D. Pavelka [-] , V. Moravec [-] , O. Vacek [-] , V. Weiss [-]

ŽK: 52. L. Kulhavý , 61. M. Kulhavý - 13. D. Pavelka . ČK: 62. M. Kulhavý .
Místo: NEBUŠICE T.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČIKARA Petr - FANDÁK Aleš, JANDUS Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.