1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miškovice si odvezly všechny tři body z Řeporyjí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten se šlo za těsného vedení hostů

Na tradičeně horkou půdu Řeporyjí přijeli v úvodním kole 1.B třídy skupiny A hosté z Miškovic, kteří mají za sebou poctivou letní přípravu. Zápas začal opatrně a bojovně. Hra se odehrávala převážně uprostřed hřiště. K vidění bylo i pár nepřesností, které lze přičíst k úvodu sezony. I tak se diváci branky v první dočkali. Skóre zápasu otevřel hostující Martin Ondruš ve 27.minutě. I přes pár slibných náznaků z obou stran o ohrožení branky se nic vážného nestalo.

Více branek začalo padat v druhé půli

Hosté z Miškovic vstoupili i do druhé půle aktivně a postupně začínala být znát jejich herní převaha. Jejich dobře organizovaná obrana nedávala domácím příliš prostoru pro to dostat se do nebezpečných situací. Naopak hosté stále hrozily zajímavými akcemi. Jedna z nich se ujala v 55. minutě, kdy do dvoubrankového vedení poslal hosty Tomáš Krimlák. Že je tento hráč při chuti se potvrdilo o 12 minut později, kdy přidal svou druhou branku v zápase a tím celé utkání definitivně rozhodl. Zápas se již pak dohrával ve volnějším tempu. Po konečném hvizdu sudího Nováka byla vidět na hostech radost z vítězství. Naopak domácí si jistě představovali vstup do soutěže lépe. Za pozornost jistě stojí, že v zápase nebylo nutné žádného hráče napomínat žlutou kartou.



Ohlasy k zápasu



FC Miškovice
Mach (Miškovice): Čekali jsme bojovné utkání, což se se potvrdilo podle mého. Myslím si, že jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli. Zúročila se dobrá letní příprava, uvidíme příště, jestli dokážeme navázat na solidní výkon.



Sestavy


FK Řeporyje
M. Kouba [-] - P. Štěpánek [-] , V. Hlaváček [-] , F. Šmat [-] , J. Blažek [-] - T. Vodsloň [-] , L. Kloubek [-] , R. Štěpánek [-] , M. Kubr [-] (66. Z. Štípek [-] ) , T. Svoboda [-] - J. Rejzek [-]

FC Miškovice
L. Krabec [-] - J. Franěk [-] , M. Sieber [-] , M. Procházka [-] - R. Verner [-] (89. R. Havránek [-] ) , M. Bačinský [-] , M. Mach [-] , M. Kučera [-] , T. Drbal [-] (80. J. Smaha [-] ) - M. Ondruš [-] , T. Krimlák [-] (68. P. Zavadil [-] )

ŽK: 85. P. Zavadil .
Místo: ŘEPORYJE T.. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NOVÁK Jiří - HRUŠKA Miloš, BUŘIL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.