2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohnice udržely doma vzadu nulu a vyhrály


Branky


24. M. Pechar , 85. P. Hakl
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle přinesla těsný náskok domácím

V úvodním kole 1.B třídy se hrál zpočátku vyrovnaný fotbal. Žádný tým nechtěl udělat chybu a zápas začal vzájemným oťukáváním. První branku vstřelili ve 24. minutě Michal Pechar a tím dostal větší klid na stran domácích. Poté se hra odehrávala převážně ve středu hřiště bez větších šancích, občas byly k vidění určitě nepřesnosti, které zřejmě pramenili z toho, že sezona terpve začíná. Do poločasu už branka nepadla, a tak se odcházelo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Vyloučení hostujícího Palečka ovlivnilo druhý poločas

Hosté do druhé půle vstoupili bojovněji s cílem zvrátit pro ně nepříznivý stav utkání. Tento plán jim ovšem narušil Michal Paleček v 56. minutě, když se po druhé žluté kartě v utkání nechal trochu zbytečně vyloučit.Hosté se i přesto snažili o vyrovnání, ale početní převaha soupeře byla znát. To pomohlo domácím, kteří se dále snažili kontrolovat své vedení. To se jim povedlo navýšit a tím zápas rozhodnout v 85. minutě zásluhou Petra Hakla. Po této brance už se utkání jen dohrálo. Domácí Bohnice tak vstoupili dobře do začátku soutěže a potvrdili svou vizi, že by rádi opět hráli na špici tabulky. Hosté z Kačerova, kteří mají poměrně mladý tým mají šanci na bodový zisk příští kolo proti  taktéž mladíkům z rezervy Loko Vltavín. Zápas se ovšem nehraje na domácím hřišti Kačerova, ale na půdě Hostivaře!



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bohnice
Čuba Roman (sekretář Bohnice): Jsme rádi, že jsme zvítězili a nedostali žádnou branku. Je to dobrý vstup do sezony a doufáme, že takto budeme pokračovat dále.




Sestavy


TJ Slovan Bohnice
J. Klečka [-] - F. Klečka [-] , F. Pásztó [-] , J. Šlapák [-] , V. Brom [-] - J. Batrna [-] (89. M. Zetek [-] ) , T. Vrána [-] , M. Pechar [-] (69. J. Cunningham [-] ) , P. Hakl [-] - T. Nosek [-] (72. K. Šlapák [-] ) , T. Martiňák [-] (60. Z. Vácha [-] )

SK GORDIC Praha Kačerov
J. Mlejnek [-] - J. Váchal [-] , M. Novotný [-] , J. Mandát [-] (75. R. Bartoň [-] ) , M. Paleček [-] , J. Štěpán [-] , J. Ondráček [-] , M. Matějka [-] , P. Hubl [-] (46. M. Váňa [-] ) , M. Jakeš [-] (82. P. Okenfuss [-] ) , M. Brejcha [-]

ŽK: 56. P. Hakl - 28. M. Paleček . ČK: 56. M. Paleček .
Místo: BOHNICE T.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ANDRAS Lukáš - BELEI Raphael, ČIKARA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.