Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malešice v sestavě s Lukášem Doškem prohrály


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali brzy vedení

Hostující celek Malešic, který v minulém kole v přestřelce podlehl Zbraslavi, posílil bývalý ligový obránce, který prožil svá nejlepší léta ve Slavii Praha, Lukáš Došek. Ani to ovšem nezabránil tomu, že se domácí Zličín dostal již v 3.minutě utkáhí do vedení. Na to hosté dokázali ještě reagovat vyrovnáním díky brance Teniaka. Když to vypadalo, že se půjde po vyrovnané první půli do šaten za nerozhodného stavu, tak vstřelili domácí Zbožínek tzv. gól do šatny.

V druhé půli domácí rozhodli

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, i přesto, že se hosté snažili o vyrovnání. Domácí drželi více balon na svých kopačkách a byli lepším týme. Hostům chyběl větší klid ve finální fázi. Rozhodnutí přišlo v 65. minutě, kdy opět zaúřadoval domácí Pavel Zbožínek a vstřelil branku na 3:1. V 78. minutě přidal další branku nahrádník domácích, který se dostal na hřiště již ve 27. minutě Dominik Rajský. Poté se zápas už jen dohrával. Za povšimnutí stojí pouze jedna udělaná žlutá karta, kterou dostal ke konci utkání v 88. minutě Jan Kočí. Pro Malešice to tedy znamená druhou porážku a o nápravu se budou moci pokusit příštý týden na domácí půdě proti Gordicu Kačerov. Hosté jsou na tom přesně naopak, kdy mají na svém kontě již druhou výhru a svou formu mohou potvrdit v neděli na horké půdě rezervy přeborové Zbraslavi.



Ohlasy k zápasu



AFK Slavia Malešice
Novák( realizační tým Malešic): Utkání jsme prohráli i když zejména první půli bylo vyrovnané. Představila se posila Lukáš Došek, věříme, že pomůže a hned v dalším utkání budeme už bodovat. Pro fanoušky to bude jistě zpestření.



Sestavy


FC Zličín B
A. Rosendorf [-] - M. Sochor [-] , M. Šindelář [-] , O. Jícha [-] , P. Horálek [-] , J. Maxmilián [-] (27. D. Rajský [-] ) , J. Goldmann [-] , R. Fedor [-] (60. J. Kočí [-] ) , T. Trojan [-] (63. L. Žák [-] ) , P. Zbožínek [-] , D. Portych [-]

AFK Slavia Malešice
J. Pavlík [-] - R. Vinař [-] , V. Tkach [-] , J. Hruška [-] (81. M. Bartoš [-] ) , G. Bizhev [-] , P. Hons [-] , P. Teniak [-] (81. J. Klicpera [-] ) , M. Malík [-] (46. P. Baláž [-] ) , J. Hlávka [-] , L. Došek [-] , P. Giga [-]

ŽK: 88. J. Kočí .
Místo: ZLIČÍN T.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLÁŘ Radek - BELEI Raphael, KONVALINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.