Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:45

2.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuchle vyhrála i na půdě Miškovic


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli Chuchle řádila

Ve 2.kole celek z Chuchle zavítal na půdu Miškovic, která bývá nepříjemná. Hostům oproti minule chyběl Slezáček, naopak přibyli důležitý hráči jako Maier či Záhrobský. Hosté vstoupili do utkání velice aktivně a vytvářeli si brankové příležitosti. Už v 7. minutě se ujali vedení zásluhou Kuneše, který ovšem musel o 5 minut později vystřídat a na hřiště se dostal tedy dost brzy Daniel Dobrovodský. Další branku přidal ve 14. minutě agilní Fulka. Aby toho nebylo málo již tříbrankovký náskok zajistil ve 27. minutě hostům Maier. Domácí na to stačili reagovat ve 37. minutě golem Krimláka. V první půli ovšem hosté neproměnili ještě pár slibných šanci. Nikdo by se nemohl divit, pokud by půla skončila 1:6.

Druhý poločas domácí přidali a začali soupeře tlačit

Ve druhém poločase domácí fotbalisté přidali a vyrovnali hru. Jejich snaha byla poměrně brzy po půli korunována brankou Krimláka, pro něhož to byla druhá trefa v tomto zápase. Tím se Miškovice dostali na rozdíl jediné branky, to je nakoplo ještě více a soupeře začali tlačit. Ten začínal čím dál více spoléhat na rychlé brejky. I přes stále se stupňující tlak domácích se hostům dařilo odolávat. Definitivní klid jim však přinesl až kapitán Urban v 85. minutě, kdy pojistil výhru hostů. Diváci tedy celkově viděli napínavý a v celém kontextu utkání vyrovnaný zápas.



Ohlasy k zápasu



SK Čechoslovan Chuchle
David Šíp ( asistent trenéra Chuchle): Jsme rádi za výhru. První půli jsme byli lepší, měli jsme mnoho šancí, některé z nich jsme neproměnili, ale i tak jsme si vytvořili slušný náskok. Rozdíl o půli mohl být daleko vyšší. Ovšem ve druhé půli soupeř vyrovnal hru. Vstřelil dvě branky a začal nás hodně nepříjemně tlačit. Uklidnili jsme se až brankou na 4:2 v závěru utkání, kterou jsme vstřelili z brejku. To vítězství je tedy cenné.



Sestavy


FC Miškovice
L. Krabec [-] - M. Procházka [-] , M. Sieber [-] (86. P. Zavadil [-] ) - R. Verner [-] , M. Mach [-] , M. Kučera [-] , M. Ondruš [-] , T. Drbal [-] - J. Šindela [-] , T. Krimlák [-] - R. Havránek [-]

SK Čechoslovan Chuchle
J. Zdanovec [-] - L. Vondra [-] , P. Soukup [-] (63. P. Drobílek [-] ) , J. Kuneš [-] (12. D. Dobrovodský [-] ) , A. Sikora [-] - J. Zita [-] , P. Maier [-] , J. Stránský [-] , M. Fulka [-] (87. R. Raszka [-] ) , D. Urban [-] - L. Záhrobský [-] (68. P. Coufal [-] )

Hráči zápasu: M. Fulka , J. Stránský .
Místo: MIŠKOVICE T.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: FANDÁK Aleš - ČIKARA Petr, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.