4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 14:00

3.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vltavínu splnila úkol a doma získala 3 body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali zaslouženě do vedení

Po blamáži v minulém kole, kdy se pořádně rezerva týmu Loko Vltavín ani nesešla, to dnes byla úplně jiná káva. Nejen, že domácí nastoupili v 11 a měli k dispozici hráče na střídání, ale v základní sestavě se objevilo hned několik posil z A týmu. Jmenovitě se jednalo o brankáře Hlaváče, Maříka, Turáka, Horáka a Valíčka. V prvním poločase domácí šli zaslouženě do vedení, kdy vstřelil branku Matěj Horák ve 21.minutě. Domácí hosty z Podolí do šancí příliš nepouštěli a víceméně kontrolovali hru.

V druhém poločase domácí přidali další tři branky

V druhém poločase pokračoval obrázek hry z půle první. Domácím se dařilo dobře kombinovat. Hosté hráli velmi důrazně, ale dopředu nebyli příliš nebezpeční. Do dvoubrankového vedení poslal domácí ve 49.minutě opět Matěj Horák, pro něhož to byl druhý zásah do černého v utkání. Naděje pro hosty na vyrovnání přišla zničehonic v 82. minutě, kdy po nepřesnotech v domácí obraně udeřil hostující Lukáš Svoboda. Při snaze o vyrovnání hosté otevřeli hru čehož v samotném závěru utkání využili nejprve v 88. minutě Tomáš Melichar a hned o minutu později David Mařík, který tak korunoval brankou svůj dobrý výkon. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou domácích, o kterou se velkou měrou přičinili hráči z A týmu. Hosté si na první body ještě budou muset počkat. V dalším kole budou mít šanci na nápravu proti Malešicím v domácím prostředí.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín B
Jaroslav Dolejš (hráč Loko Vltavín B): Zaslouženě jsme vyhráli, celý zápas jsme kontrolovali hru, až tedy na ten konec, kdy jsme zbytečně po našich nepřesnostech pustili soupeře ke kontaktní brance. Já osobně jsem dnes zůstal na lavičce náhradníků, ale když vidím kvalitní kluky, kteří přijdou pomoci z A týmu, tak neřeknu ani slovo. Proto tady ta rezerva je, aby se kluci z A týmu rozehráli a dostali herní rytmus. Když jsem přišel na hřiště, tak mě to hodně bavilo, měl jsem snad tisíc balonů a zároveň ihned nabídku od spoluhráčů komu přihrát. Kluci z áčka opravdu hodně pomohli. Nejvíc se mi líbil Mařík. Když se takto budeme scházet na domácí zápasy, tak o nás vůbec nemám strach. Když to porovnám s minulým kolem, tak to dnes bylo nebe a dudy.




Sestavy


FK Loko Vltavín B
R. Hlaváč [-] - V. Jirka [-] (86. M. Neuberg [-] ) , D. Mařík [-] , M. Horák [-] , P. Soukup [-] (89. Y. Vovchuk [-] ) , R. Turák [-] (60. J. Dolejš [-] ) , L. Staněk [-] , J. Ondráček [-] , V. Valíček [-] , T. Melichar [-] , J. Šubrt [-]

AFK Slavoj Podolí Praha B
M. Binder [-] - T. Karlík [-] , Z. Fejtek [-] , J. Červenka [-] , V. Kolafa [-] - N. Andrle [-] , J. Kupec [-] , M. Řehák [-] (57. L. Malý [-] ) , L. Svoboda [-] - J. Moravec [-] (46. J. Jasanský [-] ) , M. Kotek [-] (76. M. Miláček [-] ) -

ŽK: 57. R. Turák - 18. J. Červenka , 28. Z. Fejtek .
Hráči zápasu: D. Mařík .
Místo: LOKO VLTAVÍN UMT.. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZATKAL Dalibor - GUNITŠ Patrik, PYTLOUN Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.