Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zličín zaslouženě veze tři body z Dolních Počernic


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení gólem do šatny

Na půdu rezervy Dolních Počernic, které se po debaklu v úvodním kole poměrně výrazně zvedli, přijela rezerva Zličína. Ta vstoupila do zápasu aktivněji, v poli byla lepší. První ze svých příležitostí se podařilo hostům využít až ve 44.minutě, kdy golem do šatny otevřel skore Pavel Zbožínek. Domácí si během první půle až na pár náznaků nevypracovali vážnější šance. Přesto se drželi ve hře o dobrý výsledek.

Zličín zkraje druhé půle rozhodl

Do druhé půle opět vstoupili aktivněji hosté, kteří byli při chuti. Hráli poměrně pěkný fotbal. Dostavil se i efekt, když v 50. minutě přidal svou druhou branku Pavel Zbožínek.  O 6 minut později definitivně zápas rozhodl hostující Tomáš Trojan. Když nebude brát v potaz poločasovou přestávku, tak hosté rozhodli utkání třemi brankami během pouhých 12 minut. To pro domácí byla poměrně studená sprcha, na kterou už nedokázali reagovat. V dalším průběhu hry už se utkání spíše dohrávalo. Domácí v druhé půli vystřídali 5 hráčů, a tak dostali prostor si zahrát všichni hráči. Alespoň čestný úspěch domácím zařídil svou brankou v 84. minutě Jiří Beznoska. Zličín B tak naplnil papírové předpoklady a odvezl si zaslouženě tři body. V příštím kole zajíždí rezerva Dolních Počernic na hřiště v Řeporyjích. Rezerva Zličína přivát na domácím hřišti Kačerov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Počernice B
Korbler (divák domácích): Kluci jsou rezerva A mužstva, důležité je se dobře sejít a zahrát si, nějaké body jsou, tak není důvod se nervovat, dnes to nevyšlo, tak snad příště. Já jako divák jsem spokojen i přes prohru.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Počernice B
R. Morávek [-] - J. Novotný [-] (71. T. Teichmann [-] ) , M. Verner [-] , T. Plucha [-] (80. M. Zamboj [-] ) , M. Škvarlo [-] - M. Čížek [-] (84. D. Bradáč [-] ) , J. Schwarz [-] (61. J. Exner [-] ) , K. Douděra [-] (53. L. Urban [-] ) , J. Beznoska [-] - J. Pačes [-] , T. Pospíšil [-]

FC Zličín B
A. Rosendorf [-] - O. Jícha [-] , D. Portych [-] (35. J. Kočí [-] ) , T. Trojan [-] (84. M. Šindelář [-] ) , M. Sochor [-] - J. Zelený [-] , D. Rajský [-] , S. Mané jr. [-] , P. Zbožínek [-] - T. Lindberg [-] , J. Franc [-] (49. A. Syed [-] )

ŽK: 83. T. Trojan , 90. J. Kočí .
Místo: DOLNÍ POČERNICE T1..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.