2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malešice vezou těsné vítězství z Podolí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vytvořili náskok

Na hřiště rezervy Podolí zavítaly Malešice v čele s exligistou Lukášem Doškem. Ten o sobě dal vědět hned ve 3. minutě, kdy poslal hosty do vedení. Na tuto studenou sprchu dokázal odpovědět ve 22. minutě domácí hráč Nikolas Andrle. Hrál se vyrovnaný fotbal s občasnými příležitostmi na obou stranách. Ve 40. minutě jednu z nich dokázal využít zkušený harcovník hostů, který si vyzkoušel například pražský přebor v dresu Uhřiněvsi Vasil Tkach. Do šaten si tak hosté odnesli vedení 2:1. 

Lukáš Rozumný z Malešic si nepočínal rozumně

Po poločasovém občerstvení zůstal při chuti Vasil Tkach, který hned v 48. minutě zvýšil na 3:1 pro Malešice. To pro domácí již nevypadalo dobře, ovšem hostující Lukáš Rozumný se zachoval velice nerozumně, když během pouhých 5 minut posbíral dvě žluté karty za nesportovní chování a byl vyloučen. Domácí tak v 75. minutě dostali výhodu početní převahy. Domácí trenér Tomáš Strnad se snažil s vývojem utkání něco udělat, a tak v druhé půli využil všech pěti možných střídání a na hřiště poslal čerstvé hráče. I přesto se domácím nedařilo snížit. Hosté se v tuto chvíli spíše už soustředili na udržený výsledku. Domácí snaha vyústila v branku na 2:3, tu vstřelil právě střídající Michal Miláček, ovšem stalo se tak až v 90. minutě, což už bylo příliš pozdě na další vyrovnávací branku. Hosté tak i přes to, že dohrávali v 10 vyhráli a odváží si cenné body.



Ohlasy k zápasu


AFK Slavoj Podolí Praha B
Mucek( Podolí): Malešice na nás vlétly, dali rychlý gol. Podolí první půli trochu prospalo se mi zdá, začalo hrát až po vyloučení soupeře, kdy vycítilo šanci. To už ovšem nestačilo. Byl jsem překvapený, že naskočil za hosty Lukáš Došek. Je to paráda se podívat na bývalé ligové hráče. Na druhou stranu kdybych ho nepoznal, tak bych neřekl, že kopal ligu.




Sestavy


AFK Slavoj Podolí Praha B
Z. Feierfeil [-] - T. Karlík [-] (77. M. Vašek [-] ) , Z. Fejtek [-] , J. Flusek [-] (51. M. Miláček [-] ) , V. Kolafa [-] - N. Andrle [-] , M. Řehák [-] (46. J. Jasanský [-] ) , J. Červenka [-] , L. Svoboda [-] (46. J. Fejtek [-] ) - M. Pinkava [-] (63. L. Malý [-] ) , M. Kotek [-] -

AFK Slavia Malešice
J. Pavlík [-] - J. Hlávka [-] (88. T. Linhart [-] ) , J. Klicpera [-] , L. Hlávka [-] , P. Hons [-] (80. D. Levý [-] ) , P. Teniak [-] , L. Rozumný [-] , L. Došek [-] , P. Giga [-] , V. Tkach [-] , M. Bartoš [-]

ŽK: 15. M. Řehák , 75. J. Fejtek , 80. N. Andrle - 70. L. Rozumný . ČK: 75. L. Rozumný .
Místo: PODOLÍ T.. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NOVÁK Jiří - NOVOTNÝ Josef, ŠMOLÍKOVÁ Sabina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.