0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řeporyje vyválčily tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Na půdu Nebušic přijely Řeporyje, které se potřebovaly bodově i herně chytit po nevydařených utkáních z úvodu sezony. Nebušice pro změnu měli šanci na reparát oproti poslednímu domácímu utkání, kdy v minulé kole velmi překvapivě prohráli s rezervou Dolních Počernic. V první půli se hrál bojovný fotbal bez větších šancí. Fotbal příliš fotbalové kvality nepobral, bylo k vidění i dost nepřesností. Přesto se hosté ujali vedení, když vstřelili branku v 30. minutě zásluhou Jana Rejzka. To domácí trochu zmrazilo a do půle už nedokázali reagovat.

Hosté udrželi vedení

Do druhé půle šli domácí se snahou otočit vývoj utkání, ovšem Řeporyje s vidinou zisku cenných bodů houževnatě bránili. Podpořil to i zodpovědný výkon hostujícího brankáře Marka Kouby. Domácím chyběla lepší finální fáze aby si vytvořili více nebezpečných šancí. Hosté se čím dále více soustředili na udržení jednobrankového vedení. I přes to, že domácí poslali na hřiště v druhé půli tři nové hráče, nevedlo to k vytouženému vyrovnání, a tak domácí už podruhé za sebou doma nedokázali vstřelit branku a prohráli 1:0. Po slibném vstupu do soutěžě tedy na domácí, zdá se, padla deka, naopak pro Řeporyje toto utkání může být odrazový můstek k lepším výsledkům, které budou potřebovat v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nebušice
Pan Svoboda (fanoušek Nebušic): Čekali jsem, že to dnes zlomíme, minule to bylo utrápené, ovšem dneska to bylo podobné. Nevím, co se s kluky stalo, ale nějak se nám přestalo dařit. Doufám, že příště už to bude lepší.




Sestavy


TJ Sokol Nebušice
J. Houra [-] - J. Jelínek [-] , M. Kulhavý [-] , J. Hubinec [-] (80. A. Yeshmuratov [-] ) , J. Červenka [-] (46. P. Andráško [-] ) , K. Kos [-] , R. Bareš [-] (70. J. Raida [-] ) , J. Ječný [-] , V. Urbánek [-] , L. Kulhavý [-] , J. Pavlů [-]

FK Řeporyje
M. Kouba [-] - P. Štěpánek [-] , R. Štěpánek [-] , J. Rejzek [-] , J. Borovička [-] , A. Myšička [-] (86. B. Schiller [-] ) , T. Svoboda [-] , J. Tůma [-] , M. Kubr [-] , F. Šmat [-] , J. Blažek [-]

ŽK: 27. J. Červenka , 81. J. Jelínek , 81. L. Kulhavý - 82. M. Kubr , 83. J. Blažek .
Místo: NEBUŠICE T.. Počet diváků: 30. Rozhodčí: HRUŠKA Miloš - NOVÁK Jiří, KONVALINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.