Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:30

6.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Troja rozstřílela rezervu Loka Vltavín


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvoubrankový náskok

Na horkou půdu do Troji přijela rezerva Loka Vltavín. Vzhledem k tomu, že hráči A týmu "Lokády" měli sobotní předzápasový trénink a hrál také dorost, přijeli hosté pouze v 11 hráčích a bez posil. Že fluktuace hráčů je skutečně vysoká, potvrdil Miroslav Madej, který se stal 29. hráčem, který nastoupil v této teprve začínající sezoně za Loko Vltavín B. Tento fakt tak potvrdil, že hrát proti Loku Vltavín B doma a venku bude opravdu velký rozdíl. To nahrávalo do karet domácím, kteří se ujali vedení v 17.minutě zásluhou Ondřeje Škorpila. Je však nutné říct, že to mohli být hosté, kteří by šli do vedení, jenže povedenou střelu nůžkami, která skončila v síti domácích, zhatil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Naopak chvilku před odchodem do šaten zvýšil náskok Troji Petr Rollinger.

Závěr hosté nezvládli

Domácí hráči měli možnost si poločasovou pauzu vychutnat a to nejen díky dvoubrankovému vedení, ale také díky tomu, že měli přichystaný plný stůl cukrovinek k doplnění energie. Ovšem i hosté si o poločase zřejmě dobře oddechli, protože málem snížili stav utkání, jenže opět byl proti zdvižený praporek pomezního rozhodčího, a tak branka nemohla být uznána. Na to odpověděl v 62. a 78. Ondřej Škorpil, který dokonal svůj hattrick, a tak utkání definitivně rozhodl. Poté hosté už závěr nezvládli a nechali si přidat další tři branky. O dvě se postarala domácí opora Radek Zubatý a další přidal náhradník Jan Klepal. Zápas tak ve finále skončil debaklem 7:0.



Ohlasy k zápasu



FK Loko Vltavín B
Jaroslav Dolejš (hráč): Dnes jsme nebyli posílení, protože hráči áčka měli předzápasový trénink. Zítra je čeká důležitý zápas v Benešově, kam se mimochodem pojedu podívat. Hrál také dorost, tak že jsme přijeli v 11 lidech. Mohli jsme jít do vedení, ale dle mého soudu nebyla uznána regulérní branka kvůli ofsajdu. Je to škoda, byly ty povedené nůžky. Pak soupeř dal dvě branky, druhou minutu před odchodem do šaten, to byla velká škoda. Poté jsme mohli snížit, ale opět branka nebyla uznána kvůli ofsajdu, tady si také myslím, že mohla platit. Konec zápasu už jsme nezvládli a dostali další branky. V každém případě to, že dle mého soudu rozhodčí přidali nějaké to procento domácím, beru s pokorou. To je naprosto v pořádku, jen se divím, že nám v minulém kole doma proti Aritmě B nepřidali ani deko. Jinak od nás alespoň malou pochvalu zaslouží mladý útočník, který za nás nastoupil poprvé, je to Miroslav Madej. Líbilo se mi, jak se v útoku rval.



Sestavy


TJ Sokol Troja
J. Bernášek [-] - L. Garreis [-] (46. V. Lach [-] ) , P. Rollinger [-] (80. J. Klepal [-] ) , M. Bejček [-] (67. L. Fiala [-] ) , V. Kučera [-] (59. T. Smrček [-] ) , R. Zubatý [-] , O. Škorpil [-] , M. Strejček [-] , V. Neuberg [-] , M. Trier [-] , L. Frolík [-]

FK Loko Vltavín B
J. Hladík [-] - P. Soukup [-] , M. Madej [-] , M. Kovačík [-] , J. Hendrych [-] , V. Jirka [-] , J. Dolejš [-] , L. Staněk [-] , J. Šubrt [-] , J. Ondráček [-] , F. Holakovský [-]

ŽK: 30. V. Kučera - 13. M. Kovačík .
Místo: TROJA T.. Počet diváků: 20. Rozhodčí: PACLT Jiří - ORLOV Nikita, RAK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.