3:1
(0:1)
28. D. Biath
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Naděje pro jarní část


Branky


11

Se Starým Mateřovem už to po sérii šesti porážek v řadě začínalo být nahnuté. Poslední zápas podzimní části však přinesl tolik potřebnou naději a vzpruhu, Mateřov si na vlastním hřišti poradil 3:1 s Křičení a zůstává tak v těsném kontaktu s ostatními sestupem ohroženými týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I s Křičení to vypadalo bledě

Šest zápasů v řadě poznávali fotbalisté Mateřova jen a jen porážky, mnohdy o to horší, že byly jednogólové. Výkony ovšem nebyly vůbec špatné a tak bylo jen otázkou času, kdy se to zlomí. Přesně takhle určitě přemýšlelo i osm desítek fanoušků, kteří se v sobotu na závěr podzimu přišlo na ten zvrat podívat na vlastní oči.

První poločas se ovšem odvíjel ve starých, zaběhnutých kolejích. SK Křičeň se rozhodně nechtěl stát tím týmem, který pomůže Mateřovu vybřednout z jeho výsledkové krize.

Hrál se tak bojovný fotbal, plný osobních soubojů a s vysokým nasazením. Terén kombinační hře nepřál, i tak se hrálo plynule nahoru dolů.

Jediným hráčem, který dokázal rozvlnit síť v prvních 45 minutách, byl hostující kanonýr Daniel Biath. Ten ve 28.minutě využil své největší přednosti, kterou je rychlost, a nedal Svichkarovi šanci - 0:1.

Biath tak vstřelil již 7.gól této sezóny a díky němu šli do kabin spokojenější hosté z Křičně.

Konečně góly Mateřova

Ve druhém poločase hosté především bránili svůj náskok, domácí přitlačili a hnali se na zteč Štěpánkovy brány. Obrana hostů odolávala bez poskvrny do 60.minuty.

Pak přišel rohový kop, závar ve vápně a nejdůraznější byl Holek - 1:1.

I druhý gól domácích padl po standardní situaci. V 71.minutě poslal Melichar z volného kopu míč na Žďáru, který se zbavil obránce a prostřelil hostujícího brankáře - 2:1.

Třetí branku si hosté, s kterými výsledková otočka samozřejmě zacloumala, dokonce dali sami, když v 85.minutě jejich odkop od brány skončil bohužel v bráně.

Je trochu paradoxní, že v zápasech, kde Mateřov byl výrazně lepší, bral nakonec body soupeř a až v posledním zápase podzimu, kde nebyla převaha tak zjevná, připisují Mateřovští třetí vítězství sezóny.

Vítězství, které má příjemnou příchuť naděje pro jarní část okresu. 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov
Peter Nägele, kapitán: "Dnes vyhrálo srdce a vůle nad kvalitou. Nedalo se na to chvílemi dívat, ale museli už jsme to prostě urvat!"




Sestavy


SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - T. Fenyk [-] (89. J. Pavlas [-] ) , Z. Žďára [-] , L. Skalický [-] (89. J. Hruška [-] ) , P. Kaválek [-] , P. Nägele [-] , V. Polívka [-] , P. Hromádko [-] , D. Holek [-] , T. Holek [-] , J. Melichar [-]

SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] , F. Abbrent [-] , T. Havlíček [-] , B. Koki [-] , J. Vanžura [-] , T. Ryšavý [-] (34. A. Branský [-] ) , P. Malý [-] (46. F. Gloza [-] ) , V. Beneš [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

ŽK: 32. T. Holek , 32. V. Polívka , 47. L. Skalický , 55. T. Fenyk , 72. D. Holek - 32. T. Ryšavý , 82. V. Beneš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - MÁLEK Patrik, ÚLEHLA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Ondřej Kroutil
Tip experta: výhra domácích

Mateřov hraje herně velmi dobré zápasy, akorát nezískává body. Nyní ale bodovat bude.